Топ 5 YouTube канали за родителиПовишаването на децата може да бъде много труден опит, особено за родители за първи път. Може да се почувствате напълно загубени за това, което трябва да се направи в определени ситуации, можете да изпитате самота, ако не можете да се социализирате твърде много, или може да искате да получите съвет от хора, които са го изпитали преди.

Очевидно YouTube може да бъде голям ресурс за родителите. Има много канали със забавни идеи, които да забавляват децата ви и да преодоляват ежедневните предизвикателства на родителството. Разбира се, не трябва да взимате важни решения въз основа на тези канали в YouTube, но те имат много важно съдържание по отношение на придобиването на идеи. Ето 5 канала от YouTube, които сме избрали за скъпи родители!

1. WhatsUpMoms

Започваме с най-популярното родителство в YouTube с над 1 милион показвания на видео. WhatsUpMoms публикува нови видеоклипове седмично в канала на YouTube. Те включват игри за детски дейности, видеоклипове, които предлагат трикове, страхотни рецепти за закуски за филмови вечери, Vlogs и подобно съдържание.
3,easy,movie,night,snacks
Например във видеото по-горе има рецепта за леки закуски в домашни условия за филмова нощ. Освен това рецептите са доста прости, така че не е нужно да сте майстор готвач, за да ги подготвите.

2. St. Louis Children’s Hospital

Може да звучи малко странно да препоръчате да се абонирате за канал в болница в YouTube, но има изненадващо количество съдържание за родителите. Със съвети от медицински специалисти ще намерите видеоклипове за различни теми, свързани с родителството, от малки деца до млади хора.
the,difference,between
Например във видеото по-горе се обсъждат разликите между видовете ушни инфекции, които детето ви може да изпита. Познаването на това може да ви помогне да определите дали има рутинна инфекция или друга причина и да направите подходящата процедура.

3. Nick Jr.

YouTube предлага безкрайно забавление за децата, но е много важно родителите да знаят какво гледат техните деца. Ако не сте запознати с това, YouTube имаше проблеми с призрачните видеоклипове, показани като детски забавления, благодарение на функцията за автоматично пускане.

Ник младши Каналът в YouTube включва PAW Patrol, Shimmer и Shine, Blaze и Monster Machines, Bubble Guppies, Team Umizoomi и Peppa Pig. Удоволствие и урок един от друг Ник младши Можете да се забавлявате с техните приключения. Например във видеото по-долу Томас говори за пътуването си в Китай.
nick,jr

4. The Parenting Junkie

Този канал се върти около “мирния родителски метод”. Avital, собственик на канала, разглежда различни аспекти на родителството и начина на живот. Avital осигурява видеоклипове на своите последователи чрез седмични видеоклипове. Разбира се, това не е за всеки в стил родителство, така че можете да видите, че той не е подходящ за вашето семейство. Въпреки това има някои солидни препоръки и мисловни модели, които трябва да бъдат разгледани в това отношение.
The, Parenting, Junkie

5. The Mom’s View

Каналът в YouTube Прегледът на мама türlüs View обсъжда всички аспекти от пътуването на родителите от майчината общност. Някои от тези видеоклипове включват улики, някои включват разговори в стил подкаст. Останалите видеоклипове съдържат конкретни теми, свързани с родителските права.
The ,Mom’s, View

Подобни публикации

  1. Потребителите на Android казват, че GIF файловете от iPhone са повредени
  2. YouTube с нова функция Супер чат
  3. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  4. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  5. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.