Камерата на iPhone 14 е идеална!

iphone 14 camera

Появи се камерата на iPhone 14, която беше очаквана с нетърпение от много потребители. И така, как ще бъде камерата на новите модели iPhone? Ето подробностите!

Разкриха камерата на iPhone 14 . Твърдението, направено от анализатора на Apple Минг-Чи Куо, предизвика значително вълнение на много потребители. Подробности за новата серия iPhone, които се очакват с любопитство, са в нашите новини.

Базираният в САЩ технологичен гигант Apple пусна през последните месеци четири различни модела смартфони, а именно iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max. След пускането на пазара на моделите iPhone 13 потребителите започнаха да чакат новата серия iPhone с любопитство.

Разкрита камера на iPhone 14

Анализаторът на Apple Минг-Чи Куо направи много важно твърдение за камерата на новите модели iPhone, което се очаква от много потребители. Според новините 9to5mac’te, че Kuo, новият модел iPhone в следващата 48-мегапикселова основна камера ще се проведе тя продължи.

Прочети Още: Публикувано е видео на домашен автомобил с ново лого

Основната камера с резолюция 48 MP може да е изключителна за моделите iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max. Базираният в САЩ технологичен гигант вероятно ще продължи същата настройка на камерата на моделите iPhone 14 и iPhone 14 mini.

Според Минг-Чи Куо надграждането от камерата ще помогне за увеличаване на пазарния дял на Apple.Това не е първият път, когато Куо казва, че серията iPhone 14 ще има мегапикселова снимка.

Куо заяви през пролетта, че стандартните задни камери на моделите iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max ще бъдат подобрени до 48 мегапиксела, което е 4 пъти увеличение в сравнение с 12-мегапикселовия сензор в iPhone 12.

Aanlist Ming-Chi Kuo изглежда уверен, че 48-мегапикселовата камера ще бъде налична за модели Pro.Професионалните модели имат малко по-висока цена в сравнение с други модели от серията.

Според информацията, предадена от Kuo, моделите iPhone 14 Pro и Pro Max ще имат три на гърба: 48-мегапикселова основна камера, 12-мегапикселова ултра-широкоъгълна камера и 12-мегапикселова телеобектив. Анализатор на име Джеф Пу подкрепи твърдението на Куо миналата седмица.

Какво мислите за твърдението, направено от анализатора на Apple Минг-Чи Куо за камерата на iPhone 14? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Приложенията за Android вече ще работят на всяко устройство
  2. Adidas представя безжични слушалки със светлинно зареждане
  3. Ревю на хартия за Huawei MatePad
  4. Характеристиките и цената на Samsung Galaxy Z Flip 4
  5. Xiaomi работи върху телефон с 200MP камера

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.