Камерата на iPhone 14 е идеална!iphone 14 camera

Появи се камерата на iPhone 14, която беше очаквана с нетърпение от много потребители. И така, как ще бъде камерата на новите модели iPhone? Ето подробностите!

Разкриха камерата на iPhone 14 . Твърдението, направено от анализатора на Apple Минг-Чи Куо, предизвика значително вълнение на много потребители. Подробности за новата серия iPhone, които се очакват с любопитство, са в нашите новини.

Базираният в САЩ технологичен гигант Apple пусна през последните месеци четири различни модела смартфони, а именно iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max. След пускането на пазара на моделите iPhone 13 потребителите започнаха да чакат новата серия iPhone с любопитство.

Разкрита камера на iPhone 14

Анализаторът на Apple Минг-Чи Куо направи много важно твърдение за камерата на новите модели iPhone, което се очаква от много потребители. Според новините 9to5mac’te, че Kuo, новият модел iPhone в следващата 48-мегапикселова основна камера ще се проведе тя продължи.

Прочети Още: Публикувано е видео на домашен автомобил с ново лого

Основната камера с резолюция 48 MP може да е изключителна за моделите iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max. Базираният в САЩ технологичен гигант вероятно ще продължи същата настройка на камерата на моделите iPhone 14 и iPhone 14 mini.

Според Минг-Чи Куо надграждането от камерата ще помогне за увеличаване на пазарния дял на Apple.Това не е първият път, когато Куо казва, че серията iPhone 14 ще има мегапикселова снимка.

Куо заяви през пролетта, че стандартните задни камери на моделите iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max ще бъдат подобрени до 48 мегапиксела, което е 4 пъти увеличение в сравнение с 12-мегапикселовия сензор в iPhone 12.

Aanlist Ming-Chi Kuo изглежда уверен, че 48-мегапикселовата камера ще бъде налична за модели Pro.Професионалните модели имат малко по-висока цена в сравнение с други модели от серията.

Според информацията, предадена от Kuo, моделите iPhone 14 Pro и Pro Max ще имат три на гърба: 48-мегапикселова основна камера, 12-мегапикселова ултра-широкоъгълна камера и 12-мегапикселова телеобектив. Анализатор на име Джеф Пу подкрепи твърдението на Куо миналата седмица.

Какво мислите за твърдението, направено от анализатора на Apple Минг-Чи Куо за камерата на iPhone 14? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Тест за издръжливост на iPhone 15 и iPhone 15 Plus
  2. Събитието Xiaomi 2023 приключи: Какво беше представено?
  3. Xiaomi 14 с повишена скорост на зареждане
  4. Цената на позлатената серия iPhone 15 Pro е достъпна!
  5. Infinix ще представи GT 10 Pro модел с Cyberpunk дизайн на GameX

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.