Как ще изглеждат очилата за смесена реалност на Apple?apple ochila

Как ще изглеждат очилата за смесена реалност на Apple? Нов концептуален дизайн хвърля повече светлина върху любопитните детайли.

Течове от страна на Apple показват, че компанията скоро ще излезе с очила със смесена реалност, които съчетават виртуална реалност и технологии за разширена реалност.И така, чудите ли се как биха изглеждали новите очила? Нов концептуален дизайн хвърля светлина върху въпроса как ще изглеждат очилата за смесена реалност.

Как ще бъдат очилата за смесена реалност на Apple?

Иън Зелбо, който си направи име с концептуалните дизайни, които публикува, създаде нов концептуален дизайн, като взе предвид докладите за очила със смесена реалност.

Когато хвърлим бърз поглед към изображенията, виждаме, че очилата идват със синя лента за глава, която вероятно е сменяема. Връзката на каишката с очилата е осигурена със закопчалка, точно както при моделите Apple Watch. Самото устройство и неговите гъби имат бял цвят. Дизайнът наистина има модерна позиция.

Минг-Чи Куо, който е добре известен със своите надеждни течове, обяви, че очилата за смесена реалност ще тежат между 300 г и 400 г. Очаква се компанията да пусне устройството от първо поколение през 2022 г., а моделът от второ поколение изглежда ще пристигне през 2024 г. Според Kuo, второто поколение ще съдържа детайли като по-добър живот на батерията и по-бърз чипсет.

Прочети Още: Камерата на iPhone 14 е идеална!apple ochila

Виртуалната реалност може да играе роля при лечението на болка и тревожност

В проучване, проведено в Обединеното кралство, беше забелязано, че технологията за виртуална реалност има положителни резултати в борбата с болката и тревожността. Правителството оповести публично мнението си, че подобни технологии могат да бъдат трансформиращи, както в терапията, така и в грижите.

Сара Хил, която се нуждае от грижи на пълен работен ден след мозъчното си увреждане, каза в изявление по темата: „ Не мога да ходя, но имам чувството, че мога да ходя. Можете да се гмурнете в морето, да погледнете всички тези риби. Това намалява тревожността ми. Комплектът за виртуална реалност може да бъде много полезен. „

В това отношение технологията за виртуална реалност изглежда играе важна роля не само за развлекателни цели, но и за здравния сектор. В бъдеще пациентите могат да направят важна стъпка в решаването на различни проблеми чрез подобни платформи.

Подобни публикации

  1. Какво идва с visionOS 1.0.3?
  2. Преглед на Huawei MateBook D16 (2024)
  3. Дизайн на Samsung Galaxy Fit 3 и важни подробности!
  4. За първи път в света: Разработени са слушалки без батерии!
  5. JBL предоставя своя смарт калъф със сензорен екран на три нови модела!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.