Капацитетът на групите в Whatsapp е увеличен до 512 душиwhatsapp grup 512

По-рано обявената функция на WhatsApp за групов капацитет от 512 души най-накрая е добавена към приложението. Ето подробностите за новата актуализация!

След пускането на функцията, която позволява на потребителите да споделят документи с размер до 2 GB в най-новите версии на WhatsApp Beta за Android , iOS и Desktop , WhatsApp вече най-накрая дава възможност на повече хора да създават и да се присъединяват към по-големи групи.

Прочети Още: Какво представлява функцията за разширено търсене в Twitter и как да я използвам?

Миналия месец беше разкрита възможността за добавяне на до 512 души към групи в WhatsApp Beta за Android, iOS и Desktop , но за съжаление функцията остана достъпна за ограничен брой бета тестери. Изглежда, че служителите на Whatsapp най-накрая са завършили необходимите тестове и корекции и най-накрая правят функцията достъпна за всички потребители в най-новите версии на приложението.whatsapp grupa 512 dushi

По-големи групи сега в Whatsapp с най-новата актуализация

Както можете да видите на тези екранни снимки, най-накрая е възможно да създадете групи с 512 участници и след това можете да добавите хора, като отворите информацията за групата. Доста лесно е да проверите дали искате да проверите дали функцията вече е активирана за вашия акаунт в WhatsApp. Просто опитайте да създадете група и проверете колко хора могат да бъдат добавени към групата.

От днес хората, които са инсталирали най-новите стабилни версии на WhatsApp за Android, iOS и Desktop, вече могат да създават и да се присъединяват към групи от до 512 души. Очаква се тази функция да бъде достъпна за всички потребители днес, така че не забравяйте да актуализирате приложението си от Play Storeили App Store.

Но какво мислите за увеличаване на групите до 512 души? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
  4. Как се пише?
  5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.