Лесен за изтегляне на видео или музика от YouTube с Audials Music Tube

YouTube е най-добрата платформа за хора, които искат да слушат безплатна музика. Можете да имате достъп до нови клипове, които са нови в YouTube, и да гледате безплатно най-слушаните албуми, но създаването на музикален архив от YouTube е мотив. Намирането на видеоклипове по жанр, търсене на най-слушаните, изтегляне на видеоклипове като MP3 файлове и създаване на плейлисти е трудна задача. За щастие има страхотна музикална програма, която ви помага да създадете собствена музикална библиотека, като категоризирате и филтрирате цялата музика в YouTube: Audials Music Tube. Ако изтеглите сега, е 3-дневен пълноправен подарък за потребителите!

Бързо достигане до всички песни в YouTube

С онлайн платформи за слушане на музика можем незабавно да осъществим достъп до всички албуми на изпълнителя, които желаем. Има много онлайн услуги за слушане на музика, особено Spotify, Apple Music, но има и цена за достигане на съдържанието. За да слушаме безплатна музика, или прекарваме време в сърфиране в сайтове за изтегляне на MP3 или в YouTube, като отделяме време да създаваме плейлисти. Въпреки това, има програма, която намира цялата музика в YouTube и я носи заедно с текстовете и ID3 таговете.

Потребителски плейлисти, Музикална карта за изкуствен интелект, допълнена с Explore!

Audials Music Tube, посветена на потребителите на Windows, не само филтрира обширния музикален архив на YouTube по жанр, изпълнител и албум, но и ви позволява да изтегляте висококачествени YouTube видеоклипове в аудио или видео формати. Той прави списъци като платени музикални услуги. Поп, рок, танц, 80-те, както и различни музикални списъци в страната на базата на най-слушаните и слушани от най-популярните списъци. Можете също така бързо да изтегляте песни от списъка и да ги присвоявате на вашия плейлист. Можете да намерите всички видове музика, дискографията на всички художници може да достигне секцията на откритието, поддържана от изкуствения интелект, също е забележителна. Един невероятен архив е само с едно кликване, благодарение на Music Zoom, карта на всички жанрове с милиони песни, създадени с помощта на изкуствен интелект. Увеличете мащаба на картата, за да откриете нови музикални стилове и изпълнители.
audials,music,tube
Спецификации на аудио музиката

1. Запазвайте видеоклиповете в YouTube като видеофайлове или музикални записи. (Текстовете и ID3 маркерите се добавят автоматично.)
2. Изтеглете сингли, албуми или дискографии с високо качество, светкавично.
3. Независимо дали искате да слушате онлайн седмични плейлисти или да ги изтегляте в плейлиста си.
4. Хитлер е ясно групиран според музикалните албуми. Така можете лесно да слушате заглавието, което искате или да го изтеглите незабавно като MP3. Можете също така да свържете любимата си музика с плейлиста.
5. Когато избирате любимия си жанр, Audials ясно изброява албумите на всички изпълнители, изпълняващи този жанр. Отидете на дискографията на музиканта, която искате и изтеглете песните, които харесвате, или ги изтеглете наведнъж.
6. Осъществено от изкуствен интелект, картата Music Zoom не само предлага невероятен музикален архив, но и ви помага да откривате нови стилове и изпълнители.
7. Режимът за копиране ви позволява да прехвърляте музиката на вашия смартфон или таблет.

Най-добрата алтернатива на Spotify

Осъществено от YouTube, безплатната програма за слушане на музика Audials Music Tube идва с тъмна тема като Spotify. Когато изберете PC на началния екран, музиката на компютъра ви е посочена по изпълнител и албум. Можете лесно да видите колко музикални файлове имате на компютъра си, колко албума и песни от кой певец имате. Можете също така да получите бърз достъп до списъците за изпълнение от горния десен ъгъл. Ако песните ви са на вашия USB диск или друго устройство, а не на вашия компютър, ако изберете устройството вместо PC като Storage, всички песни се прехвърлят незабавно и можете да ги слушате веднага. Не се опитвате да прехвърляте музика.

Споменахме, че Audials Music Tube 2019 , която се откроява като безплатна алтернатива на Spotify, Apple Music и YouTube Music , се захранва от YouTube. Когато кликнете върху YouTube до компютъра на началния екран, обширната музикална библиотека на YouTube е на разположение незабавно. Да, можете да получите достъп до всички албуми, сингли и корици в YouTube с едно кликване. Дискографията на художника е с едно кликване, ако не искате да сте местни или чуждестранни. Можете да слушате песни онлайн, както и да изтеглите бутона за изтегляне, който се появява до компютъра ви и офлайн (офлайн), който ви харесва да слушате.
audials,music,tube, 2019
Какво прави Audials Music Tube различна от другите програми за слушане на музика; интелигентни препоръки.Когато търсите песни чрез YouTube, най-големите хитове на изпълнителя, като Spotify, са изброени първо.Функцията за търсене е много напреднала, така че не е нужно да полагате усилия, за да намерите едно парче от изпълнителя, определен албум или всички албуми, които е издаден досега.Просто вида на писане, който съответства на стила на музика можете да се изброят всички песни.Програмата също така изброява най-слушаните изпълнители и песни в YouTube поотделно.Най-популярни песни с актуални последни песни и персонализирани плейлисти, Топ изпълнител Можете бързо да достигнете до популярни артисти, които играят сърцата на музикалните слушатели от цял ​​свят.

Музикалната карта ( Music Zoom ), поддържана от изкуствен интелект, няма да пропусне.Тук ще намерите милиони музикални произведения от всички жанрове, създадени от изкуствен интелект.Когато увеличите мащаба на картата, ще откриете повече музикални стилове и изпълнители.
audials,music,tube ,2020
Не е нужно да плащате месечно за Apple Music, Spotify, Deezer, Tidal, YouTube Music, физика и други музикални услуги. Audials Music Tube е с качество, което ви кара да забравите всички музикални програми, които някога сте използвали. Ако изтеглите сега, Tamindir е 3-дневен пълноправен подарък за потребители!

Подобни публикации

  1. Само 1% от хората могат да видят оптичната илюзия на WWF
  2. Apple отговаря на YouTuber Who AirTag на Тим Кук
  3. Instagram ще предотврати тормоза с функция Limits
  4. Netflix планира да промени аудиторията си
  5. Седмо наказание за поставяне на антена Starlink на автомобилен преден капак

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.