Amazon се забраниamazon

Twitch забрани канала Prime Video Spain, който е под същата компания, в съответствие с нейната политика за непристойност.

Twitch , който беше включен под шапката на Amazon през 2014 г.,  е известен със стриктното си придържане към политиките за излъчване. Дотолкова, че платформата за стрийминг на живо забрани Prime Video Spain , която е под същата компания, в съответствие с нейните политики за непристойност. И така, каква е причината за тази забрана?

Twitch спира акаунта на Prime Video Spain

Twitch, който се използва от милиони хора, има различни правила, така че както издателите, така и потребителите да могат да поддържат пълноценно изживяване. В този контекст правилата строго не позволяват на телевизионните оператори да публикуват съдържание, свързано с голотата и сексуалността.

Насоките на общността на компанията изрично забраняват фокусирането на камерата върху гърдите, бедрата и областта на таза. Също така е включено в политиките жените да покриват зърната си. По-подробна информация за политиките можете да намерите тук.

Прочети Още: Instagram навлиза в NFT пространството

Известният водещ и комик Хенар Алварес , който взе участие в развлекателната програма esto es un late на Twitch канала на Prime Video Spain, каза, че има начин да се сложи край на това предаване, което продължи с часове към края на предаването: „ Ние сме за да ни забранят… Хайде, ще ни забранят. „

Поточното предаване приключи малко след това и в рамките на следващите няколко часа каналът Prime Video Spain беше спрян. В тази връзка не е ясно как ще последва процесът на спиране. От друга страна, тъй като Prime Video и Twitch са под един покрив, се очаква нещата да не отнемат много време. Все пак Twitch може да планира да тръгне по различен път, за да докаже колко строги са политиките.

И така, какво мислите за това странно развитие? Каква стъпка според вас ще или трябва да предприеме Twitch в този момент? Не забравяйте да споделите вашите виждания по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. 20 неизвестни команди в Google Търсения
  2. Проблем с известията в Instagram и решение
  3. Какво е Bumble? Как да използвам?
  4. Какво е Google Преводач?
  5. Google подобрява изживяването при търсене в Gmail и чат

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.