Приложението Google Street View се затваря

googlestreetview

Приложението Street View, което е допълнение към приложението Maps на Google, ще бъде затворено през март. Ето подробностите!Всеки поне веднъж се е опитвал да намери къщата, в която живее с приложението Street View в Google Maps. Но скоро можем да се сбогуваме с приложението Street View, поне на телефони с Android.

Разгледай Още: Функцията за прехвърляне на файлове идва в Microsoft Edge

Според новина, публикувана в 9to5google, приложението Google Street View ще бъде затворено през март. Функцията Street View за устройства с Android ще продължи да бъде включена в Google Maps.

Приложението Street View не отговори на очакванията!

Street View вече беше налична функция за Google Maps. През последните години Google предложи тази функция като отделно приложение, което предоставя както по-подробен изглед на улицата, така и възможности за потребителите да споделят свои собствени 360-градусови сканирани изображения.

Много хора обаче предпочитат да използват Street View в Google Maps, вместо да ги изтеглят отделно. Известен с прекъсването на проекти, които не носят печалба или не получават достатъчно внимание, Google ще спре функцията Street View от март 2022 г.

Нищо няма да се промени за функцията Street View в Google Maps. В допълнение, разработчиците, които искат да споделят свои собствени 360-градусови изображения, ще могат да използват ново приложение, наречено Street View Studio.

Подобни публикации

  1. Уникална функция пристигнаха в Telegram
  2. Как да добавите приятел в Discord?
  3. Как да изчистите кеша само на един сайт в Google Chrome?
  4. Премахнато изискване за самолетен режим при полети!
  5. Актуализацията на Android 13 пристигна за смарт телевизори

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.