10 най-добри алтернативи на Malwarebytes за Windowsnaidobritemalwarebytes

10 най-добри алтернативи на Malwarebytes за Windows

Подготвили сме списък със софтуер за сигурност за хора, които искат да използват алтернативни програми на Malwarebytes. Ето програми като Malwarebytes!

Malwarebytes е един от най-добрите и най-популярните антивирусни инструменти, налични в интернет, но не е безупречен. Поради тази причина много компютърни потребители може да искат да използват алтернативни програми на Malwarebytes. В тази статия сме изброили софтуера за сигурност, който може да бъде предпочетен вместо успешна услуга.

Malwarebytes има две версии, безплатна и премиум. Докато безплатната версия е доста добра, премиум версията предлага няколко предимства. С премиум версията на Malwarebytes можете да се възползвате от функции като 24/7 защита в реално време и защита на браузъра.

Може да не искате да използвате въпросната програма по някаква причина. В такъв случай можете да изберете програми като Malwarebytes. В тази статия сме събрали най-добрите услуги, които могат да се използват вместо Malwarebytes на вашия компютър с Windows.

Списък с алтернативни програми на Malwarebytes

 • SUPERAntiSpyware
 • HitmanPro
 • Emsisoft Emergency Kit
 • Bitdefender Antivirus Free Edition
 • IObit Malware Fighter Free
 • Kaspersky Anti-Virus
 • Безплатна антивирусна програма Avast
 • Adaware
 • Total AV
 • MalwareFox

По-горе има списък с програми в стил Malwarebytes. Можете да намерите подробности за услугите в списъка по-долу. Освен това, ако искате да използвате мениджър на пароли, можете да разгледате списъка с най-добрите програми за управление на пароли.

SUPERAntiSpyware
SUPERAntiSpyware е най-добрият инструмент за премахване на шпионски и зловреден софтуер, наличен за компютър с операционна система Windows 10. Най-добрата характеристика на SUPERAntiSpyware е, че може да защити вашия компютър от заплахи като шпионски софтуер, рекламен софтуер, рансъмуер, троянски кон, PUP. SUPERAntiSpyware също осигурява защита в реално време. Той е специализиран в уникален и труден за намиране злонамерен софтуер, идентифициращ и премахващ злонамерени заплахи.

HitmanPro
HitmanPro е друг инструмент за премахване на зловреден софтуер. Можете бързо да почистите злонамерения софтуер на вашия компютър с HitmanPro. HitmanPro може да открие и премахне много злонамерен софтуер като троянски кон, шпионски софтуер, вируси. HitmanPro е една от най-добрите алтернативи на Malwarebytes, които можете да използвате за вашия компютър с операционна система Windows 10.

Emsisoft Emergency Kit
Emsisoft Emergency Kit е друг инструмент за премахване на зловреден софтуер, наличен за компютри, работещи с операционна система Windows 10. Можете да използвате софтуера Emsisoft Emergency Kit без инсталация. Така че потребителите могат да копират и поставят Emsisoft Emergency Kit на своя USB стик, за да го стартират на всеки компютър. Emsisoft Emergency Kit може да открие и премахне много видове зловреден софтуер, като рекламен софтуер, троянски кон, кийлогър, руткит, шпионски софтуер.

Bitdefender Antivirus Free Edition
Bitdefender Antivirus Free Edition е инструмент за зловреден софтуер, който можете да използвате на вашия компютър с Windows 10. Най-важната част за Bitdefender Antivirus Free Edition е, че има всички функции за сигурност, от които се нуждаете. Може да премахне руткит, PUP и други заплахи за сигурността от вашия компютър.

IObit Malware Fighter Free
IObit Malware Fighter Free е отлична алтернатива на Malwarebytes, която предлага много полезни функции за потребителите. IObit Malware Fighter Free премахва много видове злонамерен софтуер като руткитове, вируси и ransomware от вашия компютър. IObit Malware Fighter Free са най-добрите алтернативи на Malwarebytes, които можете да използвате в момента.

Kaspersky Anti-Virus
Kaspersky Anti-Virus, която е сред най -добрите антивирусни програми , е успешна услуга, която може да се използва както от домашни, така и от бизнес потребители. Програмата, която осигурява защита в реално време, включва и защита срещу фишинг. Услугата, която включва функцията за оптимизиране на производителността, предлага на потребителите безопасно използване на компютър.

Безплатна антивирусна програма Avast
Предпочитан от милиони хора по света, Avast е софтуер за сигурност с мощни инструменти, които откриват и почистват зловреден софтуер, който заразява системата. Осигурявайки защита на високо ниво срещу злонамерен софтуер, заплахи от нулевия ден и атаки на ransomware, услугата включва и сигурност на Wi-Fi мрежата.

Adaware
Adaware се отличава със защита срещу зловреден софтуер. Програмата, която защитава вашето устройство срещу фишинг заплахи и онлайн измами благодарение на своята функция за уеб защита, също така включва блокер за уеб камера и микрофон.

Total AV
Total AV предлага защита в реално време срещу зловреден софтуер и онлайн заплахи. Функцията WebShield в програмата, която е налична на платформи Windows, Mac, Android и iOS, също така предпазва от злонамерени уебсайтове, предназначени да улавят лична информация. Това помага за безопасното използване на интернет.

MalwareFox
MalwareFox предоставя на вашия компютър разширена защита срещу зловреден софтуер, рекламен софтуер, рансъмуер, шпионски софтуер и троянски коне. MalwareFox, която е сред програмите като Malwarebytes, е лесна за използване.

Подобни публикации

 1. Най-голямото изобретяване от iPhone! Как ще е роботът на Apple?
 2. Голямо развитие за електрически велосипеди
 3. Red Magic представя новия лаптоп Titan 16 Pro
 4. Зукърбърг представя бъдещите AR очила
 5. Как да ъпгрейдна паметта на iPhone? Как да увеличим съхранението на iPhone?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.