Представена е втората версия на Meta’s Smart Glasses Ray-Ban Stories!Представена е втората версия на Meta’s Smart Glasses Ray-Ban Stories!

Появи се подробна информация за втората версия на умните очила на Meta, Ray-Ban Stories. Ето какви са характеристиките на умните очила! Meta за първи път представи смарт очилата Ray-Ban Stories през септември 2021 г. Очилата, които бяха предложени за продажба на цена от 300 долара, не привлякоха особено внимание, противно на очакванията.

Освен това Meta обяви, че е подобрила характеристиките на очилата и ще пусне втората версия. Продажбите на Ray-Ban Stories 2.0 се очакват през есента.

Може да излъчва на живо в Instagram!

В новата версия на умните очила могат да се правят предавания на живо в Instagram и Facebook. Когато предаването на живо е включено, LED светлината на очилата ще мига.

Потребителят ще може да чете коментарите на своите последователи по време на предаването на живо, както на телефоните.meta ray ban storiesЗа да могат очилата да излъчват на живо, в горния ляв или горния десен ъгъл на рамката ще има камера. По този начин потребителят ще може да отвори предаването на живо без проблеми, като се сдвои със своя смартфон.

Освен това вторите очила ще имат по-добър сензор на камерата от първата версия. Освен това е известно, че функции като живот на батерията и гласова обратна връзка са подобрени.

В модела Ray-Ban Stories 2.0 околният шум от околните също ще бъде предотвратен. За да се постигне това, се посочва, че се провеждат проучвания върху функцията за шумопотискане.

Умните очила на Meta ще гарантират, че хората не трябва да носят камера със себе си, за да запишат или снимат нещо. Всъщност се смята, че тези очила ще бъдат много по-полезна опция, особено за журналистите. Харесвате ли новата версия на очилата на Мета? Можете да споделите вашите коментари с нас в полето по-долу.

Подобни публикации

  1. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  2. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!
  3. Рекорден ръст на пазарната стойност на Apple
  4. Grok, изкуственият интелект на X, ще получава всички резюмета на новини от X!
  5. Сключено е ново споразумение между TikTok и Universal Music!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.