Дали Microsoft излъга, когато представи Edge Copilot?microsoft edge copilot

Дали Microsoft излъга, когато представи Edge Copilot? Потребителите са реактивни!

Беше обявено, че изкуственият интелект Edge Copilot на Microsoft може да разбира и обобщава видеоклипове, но се оказа, че това не е точно така. Ето подробностите! Изкуственият интелект Edge Copilot на Microsoft има нова функция, която му позволява да създава текстови резюмета на видеоклипове в браузъра Edge, но се оказва, че тази функция може да работи по ограничен начин в зависимост от предварително изобразени видеоклипове или тези със субтитри.

За да може изкуственият интелект да обобщи видеоклип, видеоклиповете трябва да бъдат предварително обработени или да включват субтитри; в противен случай функцията не работи.

Edge Copilot може да обобщава видеоклипове само ако имат субтитри

Това по същество показва, че Edge Copilot обобщава текстови преписи, а не видеоклипове директно. Като се има предвид, че вече има много налични добавки за получаване на резюме на видеоклип със субтитри в YouTube, Edge Copilot не изглежда да прави точно това, което се очаква.

Това развитие привлече вниманието, когато дизайнерът Pietro Schirano сподели екранна снимка на Edge Copilot, обобщаваща видеоклип в YouTube за трейлъра на GTA VI. Докато Copilot изглежда ефективен в този пример, той разчита на предварително изобразени или субтитрирани видеоклипове.

Edge Copilot е част от усилията на Microsoft в неговата продуктивна AI конкуренция с Google. Наскоро Google надгради езиковия модел за чатбота Bard, за да обобщи видео съдържание и да предостави конкретна информация.

Dacia Duster ще смени името си!

Докато потребителите на Reddit критикуват Microsoft за това, че не е честен относно своя изкуствен интелект Edge Copilot, конкуренцията между компаниите в областта на изкуствения интелект се засилва всеки ден. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  2. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  3. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  4. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!
  5. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.