Dacia Duster ще смени името си!renault dacia duster

Dacia Duster ще се смени: Новото му име е разкрито!

Renault обяви стратегическите си стъпки на турския пазар. Вижте съобщенията за нови модели и устойчива мобилност. Ето подробностите! Renault е решен да направи важни стъпки към целите си да стане лидер на турския пазар и да превърне страната ни в експортна база за други региони извън Европа.

В рамките на тези стратегически цели беше обявено, че Dacia Duster, един от най-популярните SUV модели в Турция, вече ще работи под марката Renault. Тази промяна подчертава решимостта на Renault да засили присъствието си в Турция и да играе по-активна роля на световния пазар.

С процеса на ребрандиране Renault има за цел да укрепи лидерството си в автомобилната индустрия в Турция и да укрепи допълнително страната на международната арена.

Промяна на марката: Преход от Dacia Duster към Renault Family

След стартирането на Латинска Америка на международния игрови план за 2027 г., Renault сега сподели новите си стратегии в Турция. Марката, която произвежда повече от 7,5 милиона автомобила в сътрудничество с Renault и OYAK и носи логото на Renault на всеки 7 автомобила в Турция, е решена да предприеме важни стъпки за укрепване на присъствието си на турския пазар и разширяване на продуктовата си гама.

В този контекст беше обявено, че Dacia Duster ще се предлага за продажба като Renault Duster от втората половина на 2024 г. Това стратегическо решение има за цел да играе по-активна роля на пазара, като подкрепя целта на марката да засили позициите си в Турция. По-специално, огромната инвестиция, която ще бъде направена във фабриката OYAK в Бурса, подчертава доверието и дългосрочните ангажименти на Renault в Турция.dacia duster renault

Огромна инвестиция във фабриката на Renault OYAK в Бурса

Тази стратегическа инвестиция още веднъж подчертава значението на Турция в автомобилната индустрия чрез увеличаване на производствения капацитет. Освен това фактът, че Renault Duster ще предлага опция за хибриден двигател, показва фокуса на марката върху устойчивата мобилност.

Изпълнителният директор на Renault Турция Ян Птачек обяви, че ще произвеждат 4 нови модела Renault във фабриката на Bursa Oyak Renault преди 2027 г. Сред тези нови модели ще има 3 SUV в допълнение към Renault Duster.
Филтърът за стареене в реално време става популярен в TikTok

Ptacek подчерта, че местното производство е ключът към пазарното лидерство в Турция и заяви, че те се стремят да затвърдят още повече своето лидерство с нови продукти. Главният изпълнителен директор на Renault Group Турция Ян Птачек заяви, че имат за цел да се съсредоточат върху B и C SUV сегментите, за да увеличат производствения капацитет в Турция и да отговорят на изискванията на клиентите. Фактът, че Renault Duster вече ще се продава под марката Renault също е част от тази стратегия.

Подобни публикации

  1. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!
  2. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
  3. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
  4. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
  5. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.