Най-бързият сайт за търсене и изтегляне на GIF: GIPHYkak se izpolzva giphy

Най-бързият сайт за търсене и изтегляне на GIF: GIPHY

Какво е GIPHY и как се използва? Как да изтегля GIF на GIPHY? Подготвили сме подробно ръководство за интернет потребителите, които са любопитни за отговорите на тези въпроси. GIF файловете станаха много разпространени в социалните медийни платформи и услугите за незабавни съобщения, особено напоследък. Има уебсайт, наречен GIPHY, който е популярен сред хората, които използват GIF файлове. И така, какво е GIPHY?

Анимираните картинки, от които интернет потребителите не могат да се откажат дълго време, се наричат ​​GIF. Споделянето на GIF файлове е много популярно в наши дни и хората понякога си изпращат текстови съобщения, като изпращат GIF файлове. Тъй като GIF файловете са толкова широко разпространени, вашият запас от GIF файлове може да се изчерпи бавно. Не се притеснявайте, ще имате бърз достъп до стотици или дори хиляди GIF файлове с уебсайта, за който ще ви разкажем в тази публикация в блога.

Какво е GIPH?

GIPHY е GIF галерия, която съдържа стотици или дори хиляди съдържание. Можете да намерите популярни в момента GIF файлове в секцията „Тенденции“ на платформата. Можете да споделяте GIF файлове много лесно и бързо на уебсайта. Можете също да качите GIF файловете, които искате да споделите, на този сайт.

Най-добрата част от сайта е, че има система за етикетиране. С други думи, можете лесно да намерите GIF, който искате да търсите с етикет. Например, когато напишете „Tech“, ще се появи съдържание, свързано с технологиите. Най-лошото е, че сайтът няма поддръжка на турски език.

В менюто на сайта има няколко преки пътища, които да зарадват потребителите. Например, можете да ограничите GIF файловете, като въведете категории. Можете да намерите любимите си GIF файлове и топ 100 с най-висок рейтинг без никакви затруднения. Очаква ви отделна зона, където можете да видите регистрираните потребители, споделили най-много GIF файлове и получили най-много гласове.

Как да използвате GIPHY?

 1. Отворете сайта GIPHY.
 2. Можете да разглеждате популярни GIF файлове в секцията „Набиращи популярност“.
 3. Можете да щракнете върху трите точки в горната част и да изберете категория.
 4. Можете да въведете GIF, който искате да намерите, в полето за търсене и да натиснете Enter.
 5. Вижте GIF.
 6. Натиснете бутона Споделяне.
 7. Изберете платформата за социални медии, с която искате да споделите.
 8. Можете да копирате връзката на GIF, като щракнете върху бутона „Копиране на GIF връзка“.
 9. Можете да получите достъп до кода за вграждане в уебсайта, като щракнете върху Вграждане

Възможно е да използвате популярния уебсайт GIPHY много лесно. За целта първо отворете уебсайта с име GIPHY. След като разгледате сайта, ще видите секцията Тенденции в горната част. Този раздел съдържа най-популярните GIF файлове от последния период.

Ако щракнете върху трите точки в горната част на екрана, ще се отвори прозорец. В прозореца, който се отваря, ще видите различни категории от аниме до игри. Като щракнете върху един от тях, можете да видите само GIF файлове в тази категория.

Можете да използвате полето за търсене, за да намерите GIF, който искате да споделите чрез платформата за социални медии или услугата за незабавни съобщения. Можете да получите достъп до въпросното съдържание, като напишете GIF в полето и натиснете клавиша Enter. За да споделите GIF, първо прегледайте съдържанието и след това натиснете бутона Споделяне.

Когато натиснете бутона Споделяне, ще срещнете различни бутони. Изберете платформата за социални медии, с която искате да споделите. Възможно е да копирате връзката на GIF, като щракнете върху бутона „Копиране на GIF връзка“. В допълнение към тях можете също да получите достъп до кода за вграждане на уебсайта, като щракнете върху Вграждане.

Какви са стъпките за изтегляне на GIF в GIPHY?

 • Отворете сайта GIPHY.
 • Вижте GIF.
 • Щракнете с десния бутон върху GIF.
 • Изберете опцията „Запазване на изображението като“.
 • Посочете местоположението за изтегляне.
 • Натиснете бутона „Запази“.

Можете лесно да изтеглите GIF файла, който искате, на вашия компютър от сайта GIPHY, който има огромна популярност по целия свят. За да направите това, първо посетете сайта GIPHY и след това вижте GIF, който искате да изтеглите.

Щракнете с десния бутон върху GIF. Ако следвате тази стъпка, ще се отвори прозорец. Изберете „Запазване на изображението като“ от изскачащия прозорец. След това ще се появи нов прозорец. Посочете местоположението за изтегляне от този прозорец. Накрая натиснете бутона „Запази“.

В тази статия отговорихме на някои въпроси относно сайта GIPHY, който набра голяма популярност през последните години и е предпочитан от много хора. Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Потребителите на Windows ще могат да пътуват във времето
 2. Shazam достигна функцията, която потребителите чакаха от години
 3. Проблем при VPN връзките спряха да работят в Microsoft Windows 11!
 4. Функция, която е налична в Google от години: достъпна за потребители на Microsoft!
 5. Приложения, които харчат най-много интернет

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.