Wikipedia се актуализира за първи път от 10 годиниwikipedia se aktualizira za parvi pat ot 10 godini

Wikipedia се актуализира за първи път от 10 години

Скоро предстои важна актуализация на Wikipedia, която е същата от 10 години. Ето всички подробности за иновациите! Няма човек, който да не е чувал за Уикипедия, включително и за забранените периоди у нас. Платформата, където можете да получите достъп до много информация с едно кликване, се готви да получи първата си актуализация от последните 10 години.

Фондация Wikimedia днес обяви редица нови функции, за да „направи сайта по-приятелски и по-лесен за използване .“ Актуализациите включват подобрено съдържание на статиите, по-лесно превключване на езика, ограничение за максимална ширина на реда, функция за търсене с описания и изображения, сгъваема странична лента и заглавка, която се закрепва в горната част на прозореца, докато превъртате.

„По-интимна и лесна за използване Уикипедия“

Wikipedia е безплатна и съвместна енциклопедия на света. Може да се нарече и най-голямата колекция от отворена информация в историята. В Wikipedia има повече от 58 милиона статии , написани от доброволци по целия свят на повече от 300 езика и гледани 16 милиарда пъти всеки месец.

Съдържанието и популярността на Wikipedia нарасна значително през последните 20 години. Сега платформата се разраства, за да отговори по-добре на нуждите на днешните интернет потребители.

Поредица от подобрения в интерфейса на работния плот на Wikipedia, който ще получи нова актуализация за първи път от повече от 10 години, ще направи вашия сайт „по-приятелски“ както за читатели, така и за сътрудници, което ще улесни използването на данни.

Не е ясно кога Wikipedia ще направи този нов дизайн достъпен, но можете да проверите пълните промени тук.

Подобни публикации

  1. Как да прехвърля данни от стар iPhone към нов iPhone?
  2. Как да инсталирате безплатен Windows 11?
  3. Пуснато приложението Vision Pro на TikTok
  4. Миграцията на потребителите на телефони с Android към iPhone
  5. Лаптоп с подвижен екран идва от Lenovo!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.