Най-добрите Intro YouTube канали

Ако гледате някои от популярните канали в YouTube по света, можете да видите, че повечето от тези видеоклипове, които сте гледали, са едновременно интригуващи и каналът върви право пропорционално. Ако искате да създадете или поне да помислите за канал в  YouTube, трябва да направите най-добрата промоция, която да представлява вашия YouTube канал .

Някои от кандидатите на YouTuber смятат, че представяне не е голяма работа, но когато се опитате да сравните собствения си канал с други популярни канали в YouTube , осъзнавате колко е трудно да оцелеете на огромна платформа като YouTube . Intro е най-полезното нещо за оцеляването ви в YouTube и никога не трябва да се прескача.

Добрата новина е, че създаването на интро не е трудна задача да се разраствате. Още по-добре, изброихме някои от най-добрите интроса, които могат да ви вдъхновят. Ето най-добрите интро YouTube канали !

Като цяло явленията на YouTube вграждат в своите видеоклипове самоотразяващи елементи. Отнема много време да назовеш нещо, което виждаш стотици пъти и което обичаш. Intros намаляват този процес колкото е възможно повече. Тогава вече можем да започнем да изброяваме интродуктите в YouTube и можем да започнем да се вдъхновяваме от тези интро.

1. TED Разговори

Ted govori

Започвайки с обещанието за „идеи, които си струва да споделяте“ , TED Talks е един от най-предпочитаните канали на YouTube за личностно и професионално развитие. Ако гледате TED Talks редовно, скоро ще започнете да приемате видео отвори. Тук можете да видите много философи, учени, инженери и дори войник.

2. Добро митично утро

Dobro mitichno utro

Доброто митично утро е за да ви помогне да започнете деня с добра оценка. В този канал всеки понеделник-петък се правят невероятни вкусове, невероятни нови продукти, състезания с известни гости и различни експерименти. Можете да хванете всички тези (ястия, интересни продукти, известни гости, различни експерименти …), когато погледнете интрота на канала.

3. Юя

peinat

Родената в Мексико Марианд Кастрейон е известна като Юя с сценичното си име (име на канала си) . Той е един от каналите с най-много абонати в световен мащаб , неговият канал е базиран на красотата. Интрото , което той използва в своя канал, обяснява целта на канала, особено неговия професионализъм и не компрометира елегантността на външния вид.

4. Рисувайте с Джаза

epic

Джосия Брукс или нейният YouTube, от който знаем с името Джаз , как да рисуваме хората, докато популяризираме YouTube канал, как да говорим за страстта си към преподаването как да рисува и ревитализира.

Бонус  

Не би било, ако не поставихме собствения си канал сред най-добрите канали за въвеждане в YouTube. Можете да разгледате забележителните представления на нашия Youtube канал точно по-долу.

Подобни публикации

  1. Един потребител може да бъде насочен с подробни опции за насочване във Facebook
  2. Марк Зукърбърг отговаря на искането на информатора на Facebook
  3. Twitter ще се забърка с потребителски чатове с подкани!
  4. WhatsApp работи върху криптиран архив
  5. Името на домейна на Facebook се продаваше при достъп до проблем

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.