Най-добрите Intro YouTube каналиАко гледате някои от популярните канали в YouTube по света, можете да видите, че повечето от тези видеоклипове, които сте гледали, са едновременно интригуващи и каналът върви право пропорционално. Ако искате да създадете или поне да помислите за канал в  YouTube, трябва да направите най-добрата промоция, която да представлява вашия YouTube канал .

Някои от кандидатите на YouTuber смятат, че представяне не е голяма работа, но когато се опитате да сравните собствения си канал с други популярни канали в YouTube , осъзнавате колко е трудно да оцелеете на огромна платформа като YouTube . Intro е най-полезното нещо за оцеляването ви в YouTube и никога не трябва да се прескача.

Добрата новина е, че създаването на интро не е трудна задача да се разраствате. Още по-добре, изброихме някои от най-добрите интроса, които могат да ви вдъхновят. Ето най-добрите интро YouTube канали !

Като цяло явленията на YouTube вграждат в своите видеоклипове самоотразяващи елементи. Отнема много време да назовеш нещо, което виждаш стотици пъти и което обичаш. Intros намаляват този процес колкото е възможно повече. Тогава вече можем да започнем да изброяваме интродуктите в YouTube и можем да започнем да се вдъхновяваме от тези интро.

1. TED Разговори

Ted govori

Започвайки с обещанието за „идеи, които си струва да споделяте“ , TED Talks е един от най-предпочитаните канали на YouTube за личностно и професионално развитие. Ако гледате TED Talks редовно, скоро ще започнете да приемате видео отвори. Тук можете да видите много философи, учени, инженери и дори войник.

2. Добро митично утро

Dobro mitichno utro

Доброто митично утро е за да ви помогне да започнете деня с добра оценка. В този канал всеки понеделник-петък се правят невероятни вкусове, невероятни нови продукти, състезания с известни гости и различни експерименти. Можете да хванете всички тези (ястия, интересни продукти, известни гости, различни експерименти …), когато погледнете интрота на канала.

3. Юя

peinat

Родената в Мексико Марианд Кастрейон е известна като Юя с сценичното си име (име на канала си) . Той е един от каналите с най-много абонати в световен мащаб , неговият канал е базиран на красотата. Интрото , което той използва в своя канал, обяснява целта на канала, особено неговия професионализъм и не компрометира елегантността на външния вид.

4. Рисувайте с Джаза

epic

Джосия Брукс или нейният YouTube, от който знаем с името Джаз , как да рисуваме хората, докато популяризираме YouTube канал, как да говорим за страстта си към преподаването как да рисува и ревитализира.

Бонус  

Не би било, ако не поставихме собствения си канал сред най-добрите канали за въвеждане в YouTube. Можете да разгледате забележителните представления на нашия Youtube канал точно по-долу.

Подобни публикации

  1. Запазването на пароли в Safari вече е много по-безопасно
  2. Издаден отчет за прозрачност на App Store
  3. 30-секундни реклами без възможност за пропускане идват в YouTube!
  4. Любимата функция на Telegram идва в WhatsApp
  5. Какво е Google Bard? Как да използвам?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.