Страхотни приложения за редактиране на снимки за Instagram

Instagram е огромна платформа за споделяне на спомени, снимки и видеоклипове . Ние се уверяваме, че полагаме всякакви грижи, преди да се смесят, за да изглеждат красиви в реалния свят и да спечелят възхищението си. Потребителите на Instagram искат снимките им да са достатъчно добри, за да получат повече харесвания.

Тези приложения за редактиране на снимки не само редактират вашите снимки , но и ви позволяват да споделяте редактираните снимки директно в Instagram . В тази статия ще изброим страхотни приложения за редактиране на снимки за Instagram.

Какви са приложенията за редактиране на снимки за Instagram?foto graf redaktirane

Основната разлика между приложенията за редактиране на снимки и функцията за редактиране на снимки в Instagram е, че функцията за редактиране на снимки в Instagram има вградени възможности за споделяне, които ви позволяват да качвате снимката си в акаунта си в Instagram.

Споделянето стана неразделна част от много приложения, така че повечето приложения за редактиране на снимки ще включват тази функция. Това означава, че няма да е необходимо физически да запазвате снимката си на устройството си, преди да я публикувате в Instagram. Също така много приложения, които не са свързани с Instagram, включват тази функция, така че не сте ограничени до приложения, свързани само с Instagram.

Когато тези приложения започнат да споделят, той отваря Instagram и ви позволява да прилагате допълнителни филтри в Instagram и заглавие (ако желаете). Това е невероятно полезно, защото в Instagram често липсват възможностите за фино редактиране, които повечето фотографи на смартфони търсят.

Snapseed

Най-голямото предимство на Snapseed са неговите инструменти за избор и четка. Те ви позволяват да редактирате определени части от снимката си, вместо само да прилагате корекции към цялото изображение. Това означава, че ако определен обект е преекспониран, можете да редактирате този обект и да оставите яркостта и експозицията на останалата част от изображението незасегнати.

Snapseed включва също различни филтри и други модерни инструменти. След като редактирате снимката си, можете да изберете да я експортирате или да я споделите от своя Instagram акаунт.

Цветна история(A Color Story)

Цветовата история включва различни инструменти, включително филтри и корекции на фотографията. Много от тях са достъпни безплатно, но A Color Story включва платени филтри.

Подобно на приложения като  A Color Story , Buffer и Crowdfire , тя ви позволява да добавите публикация към снимката си и да зададете напомняне, за да я публикувате в Instagram . Можете да свържете приложението си Instagram директно с A Color Story с вашата информация за вход в Instagram .

VSCO

Въпреки че повечето автомобили се предлагат безплатно, някои функции са заключени в VSCO . Когато приключите с редактирането на снимка, можете да я публикувате на платформата VSCO , но можете също да изберете да я споделите с други платформи, включително Instagram .

Най-големият недостатък на VSCO е, че трябва да създадете акаунт, за да използвате приложението. Това може да възпира потребителите, които ценят поверителността, и тези, които не искат да имат голям брой акаунти, свързани с тяхната електронна поща.

Adobe Photoshop Express

Photoshop Express е много подробно приложение за редактиране на снимки . Adobe Photoshop Express разполага с впечатляваща гама от инструменти за редактиране на снимки , включително филтри, подобрения и създаване на колажи . След като приложите различните си редакции, можете да ги споделяте на различни платформи за социални медии (включително Instagram).

Можете да използвате повечето функции в Adobe Photoshop Express безплатно. За да използвате Photoshop Express обаче , трябва да влезете с акаунт в Google, Facebook или Adobe.

Сравнително уникална функция на Adobe Photoshop Express е, че тя ни позволява да изберем размера на експортиране на вашето редактирано изображение. Това осигурява гъвкавост в качеството и разделителната способност на снимката.

Pixlr

Pixlr , приложение за редактиране на снимки, най-добрите функции на централния регулатор на Instagram също могат да се комбинират в една акция. В Pixlr не само можете да създавате колажи и да използвате интересни филтри , но можете да използвате и забавни инструменти като стикери и рамки. Друга много стилна характеристика е функцията за двойно излагане.

Това приложение също включва подстригване, корекции, автоматично фиксиране, заточване и много повече традиционни инструменти. Наред с по-ограничените опции за настройка, Pixlr включва и функции за редактиране на четки като Snapseed . След като редактирате снимката си, Pixlr ви предлага редица опции за споделяне, включително публикуване в Instagram .

Друга особеност на Pixlr е, че той има уебсайт, който ви позволява да редактирате снимките на вашия компютър.

Защо трябва да използвате приложения за редактиране на снимки за Instagram?

Instagram е страхотно приложение, но за съжаление остава в класната стая, когато става въпрос за редактиране на снимки . Трябва да се отбележи, че приложенията за редактиране на снимки за Instagram се справиха доста добре в редактирането на снимки.

Подобни публикации

  1. Идва нова актуализация за реакциите на емоджи WhatsApp
  2. Microsoft обявява серия от иновации, идващи в Windows 11 Store
  3. Идва ограничение на историите в Instagram
  4. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!
  5. Новото видео на НАСА показва как черна дупка е погълнала звезда

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.