Най-добрите приложения и сайтове на Deepfakedeepfake

Кои са най-добрите Deepfake приложения и Deepfake сайтове? Можете да проверите и използвате най-добрите практики, които изброихме, за създаване на дълбоки видеоклипове.

Кои са най-добрите Deepfake приложения и Deepfake сайтове ? Какво е Deepfake и как да направите Deepfake видео? Ако търсите отговори на тези и подобни въпроси, приложенията и сайтовете, които дават качествени резултати в списъка, могат да приключат търсенето ви.

Фактът, че дълбоките фалшиви видеоклипове се увеличават, може да доведе до тяхното използване за накърняване на репутацията и клевета на някого, но ако такива фалшиви видеоклипове се изготвят без намерение да навредят на някого, може да се получат много забавни видеоклипове.

И така, какви приложения и сайтове можете да използвате, за да направите свой собствен Deepfake видеоклип? Събрахме за вас най-качествените приложения и уебсайтове за създаване на видео Deepfake .

Deepfake приложения и списък със сайтове

Технологията Deepfake е технология, която позволява на всеки да я покаже така, сякаш всъщност не казва, но много хора смятат, че въпросната технология е доста опасна. Въпреки че технологията има потенциал да бъде доста вредна за човечеството, понякога ставаме свидетели на това колко забавни могат да бъдат видеоклипове, подготвени без насочване към някого.

Ако искате да направите такива забавни видеоклипове, можете да получите помощ от приложенията и сайтовете в нашия списък. Можете да намерите забавни приложения, които могат да се използват за създаване на фалшиви видеоклипове от списъка по-долу.

1. MyHeritage (Android и iOS)

Ако старите снимки имат различен ефект върху вас, как бихте искали да оставите MyHeritage да ги оживи? Видеоклиповете, създадени с това приложение, се използват широко в приложения за социални медии като TikTok. С приложението MyHeritage, използвано за съживяване на стари снимки, всичко, което е необходимо, за да оживите снимките, е просто качване на снимка.

Прочети Още: SSD или HDD? Кое е по добре?

Нека подчертаем, че това приложение не се използва само на стари, некачествени снимки. Можете също така да качите снимка, която сте направили наскоро, в приложението и да видите как приложението анимира снимката.

2. Reface (Android и iOS)

Харесвате ли публикациите на потребители на социални медии, приели GIF културата? Ако искате да създадете забавни GIF файлове, можете да използвате Reface. Използването на това приложение за размяна на лица е толкова просто, колкото да направите снимка и да изберете GIF, където лицето е помолено да бъде вмъкнато. Приложението ще постави лицето на човека на снимката в посочения GIF само за няколко секунди.

3. Deepfakesweb ( уеб )

Deepfakesweb е онлайн услуга, която може да се използва от тези, които искат да създадат deepfake видео, без да изтеглят никакво приложение. С този уебсайт можете да следвате стъпките на началната страница, за да създадете фалшиво видео. Тези стъпки включват:

  1. Изберете видеоклипа, за да замените лицето с желаното видео за смяна на лице.
  2. Изчакайте, без значение колко дълго ще бъдете помолени да изчакате изкуствения интелект (AI) да обработи вашето видео. Това време може да варира в зависимост от продължителността на видеоклипа.
  3. Изтеглете създаденото дълбоко видео или го гледайте, без да изтегляте.
  4. Ако искате да следвате етапите на смяна на лицето като видеоклип, можете да гледате следния видеоклип на Deepfakesweb:

Сайтът заявява, че данни като видеоклипове и снимки можете да получите достъп само от вас и че те не се споделят с трети страни. Можете да видите плановете на услугата на страницата Deepfakesweb .

4. Wombo ( Android и iOS )

Ако редовно използвате социални медии, трябва да сте попадали на видеоклипове, подготвени с Wombo. За кратко описание на приложението за тези, които не попаднат на видео с воден знак Wombo, Wombo е много забавно приложение, което анимира снимките и кара човека да пее избрана песен на снимката, която анимира.

С Wombo производителите на видео могат да избират измежду 15 песни и да движат устата на човека на снимката, за да изглежда така, сякаш пеят тази песен. Това приложение е особено популярно в Instagram Reels и TikTok.

5. DeepFaceLab ( Windows )

DeepFaceLab , което е предпочитано от тези, които искат да изтеглят програмата Deepfake на своя компютър , е приложение, което може да бъде инсталирано на операционната система Windows за създаване на фалшиви видеоклипове. Приложението използва помощ от машинното обучение, за да промени лицето на човека. Трябва да се отбележи, че интерфейсът на приложението не е удобен за потребителя. Както можете да си представите, приложението е по-скоро приложение за експерти.

Бонус: Face Swap Live ( Android и iOS )

Това приложение за размяна на лица не е точно приложение за дълбоко фалшифициране , но тези, които искат да използват този вид видеоклипове за забавление, също ще се насладят на използването на Face Swap Live. Това приложение ви позволява да разменяте лицето си с човека до вас, както при много филтри в Snapchat и Instagram. Версията на приложението за Android е безплатна, а версията за iOS е платена.

Подобни публикации

  1. Подготовка на CV с изкуствен интелект
  2. Microsoft Windows 11 с изкуствен интелект
  3. Microsoft обявява: Bing Chat идва на настолен компютър
  4. Дистанционната поддръжка на AirDroid получава нови функции за сигурност
  5. Срина ли се Spotify? Ето Изявление от фирмата!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.