Най-добрите безплатни програми видео резачки за Windowsnai dobrite programi za ryazane na videoklipove

Кои са най-добрите безплатни видео резачки за Windows? Подготвихме списък за потребители, които искат да изрязват безплатно видеоклипове на компютър.

Кои са най-добрите безплатни видео резачки за Windows ? Подготвихме списък за потребители, които искат да изрязват безплатно видеоклипове на компютър.

Не е необходимо да използвате професионален софтуер, за да изрежете видео файлове на вашия компютър. На пазара има много безплатни програми за изрязване на видео, които отговарят на тази нужда.

В този списък ще споделим с вас нашите препоръки за най-добрите програми за изрязване на видео, които можете да използвате на вашите устройства с операционна система Windows. Създадохме списък, като оценихме най-добрите, лесни и безплатни опции сред програмите за изрязване на видеоклипове.

Списък с видео резачки за Windows

 1. Freemake Video Conveter
 2. Easy Video Cutter
 3. Machete Video Editor Lite
 4. Animotica – Video Editor
 5. Avidemux
 6. ApowerEdit
 7. Bandicut
 8. Weeny Free Video Cutter

Прочети Още: Най-добрите безплатни инструменти за деинсталиране на програми за Windows

Софтуерът, който ви позволява да изрязвате видеоклипове на вашия компютър по практичен начин, е изброен по-горе. Можете да намерите по-подробна информация за безплатните програми за изрязване на видео за Windows по-долу.

1. Freemake Video Cutter

Freemake, който е лесен за използване, позволява основно редактиране, като изрязване на Video Cutter и обединяване на множество видеоклипове. Програмата, която има различни функции, има и функция за конвертиране на видео.

2. Easy Video Cutter

Easy Video Cutter е програма, с която можете да изрежете видео много бързо и практично. Програмата, която има успешен потребителски интерфейс, поддържа AVI, ASF, MOV, FLV и RM файлови формати.

Можете да запазите изрязаните видеоклипове във формат MP4, AVI, FLV, VMW или MOV. По време на редактиране можете да прегледате с медийния плейър, включен в програмата.

3. Machete Video Editor Lite

Machete Video Editor Lite поддържа AVI и WMV файлови формати, което ви позволява да изрязвате видеоклипове бързо и лесно. Програмата има удобен за потребителя интерфейс и е много лесна за използване. След редактиране можете да експортирате видеоклипа.

4. Animotica – Видео редактор

В допълнение към изрязването, Animotica – Video Editor може да извършва много други операции като завъртане, промяна на съотношението, сливане и добавяне на фонова музика. Можете също да промените цвета на видеоклиповете, да ускорите и забавите видеоклиповете.

5. Avidemux

Можете да изрежете видеоклипове по много практичен начин чрез Avidemux, който е сред най -добрите безплатни програми за редактиране на видео . Успешната програма поддържа AVI, DVD, MPEG, MP4, ASF видео формати, както и аудио формати като MP3, WAV и OGG. Можете да запазвате видеоклипове в различни формати след редактиране.

6. ApowerEdit

Благодарение на ApowerEdit, който е сред безплатните програми за изрязване на видео, можете да изрязвате, обединявате, завъртате, увеличавате или забавяте скоростта на видеото и много повече по практичен начин. Програмата също така има поддръжка за добавяне на субтитри.

7. Bandicut

С Bandicut можете бързо да изрежете ненужни части от видеоклипове. Той поддържа много файлови формати като MP4, MOV, MKV, MPEG, MPG, DAT и др. Можете да режете точно между всеки квадрат. Можете също да комбинирате видеоклипове чрез програмата.

8. Weeny Free Video Cutter

Free Video Cutter е програма, която ви позволява да изрязвате видео файлове по желания от вас начин. Поддържайки 3GP, ASF, AVI, FLV, MP4, MPG, RM, RMVB, VOB, WMV формати, програмата е лесна за използване.

Стигнахме до края на нашия списък с най-добрите безплатни програми за изрязване на видео, които да използвате на платформата Windows. Можете да намерите тези програми по-долу.

Подобни публикации

 1. Приложения, които харчат най-много интернет
 2. Оптимални програми за сваляне на видео без загуба на качество
 3. Microsoft Photos се актуализира: Предстои промяна на фона и изтриване на лого!
 4. Нов инструмент за изкуствен интелект от Adobe!
 5. Подготовка на CV с изкуствен интелект

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.