Най-добрите безплатни програми видео резачки за Windowsnai dobrite programi za ryazane na videoklipove

Кои са най-добрите безплатни видео резачки за Windows? Подготвихме списък за потребители, които искат да изрязват безплатно видеоклипове на компютър.

Кои са най-добрите безплатни видео резачки за Windows ? Подготвихме списък за потребители, които искат да изрязват безплатно видеоклипове на компютър.

Не е необходимо да използвате професионален софтуер, за да изрежете видео файлове на вашия компютър. На пазара има много безплатни програми за изрязване на видео, които отговарят на тази нужда.

В този списък ще споделим с вас нашите препоръки за най-добрите програми за изрязване на видео, които можете да използвате на вашите устройства с операционна система Windows. Създадохме списък, като оценихме най-добрите, лесни и безплатни опции сред програмите за изрязване на видеоклипове.

Списък с видео резачки за Windows

 1. Freemake Video Conveter
 2. Easy Video Cutter
 3. Machete Video Editor Lite
 4. Animotica – Video Editor
 5. Avidemux
 6. ApowerEdit
 7. Bandicut
 8. Weeny Free Video Cutter

Прочети Още: Най-добрите безплатни инструменти за деинсталиране на програми за Windows

Софтуерът, който ви позволява да изрязвате видеоклипове на вашия компютър по практичен начин, е изброен по-горе. Можете да намерите по-подробна информация за безплатните програми за изрязване на видео за Windows по-долу.

1. Freemake Video Cutter

Freemake, който е лесен за използване, позволява основно редактиране, като изрязване на Video Cutter и обединяване на множество видеоклипове. Програмата, която има различни функции, има и функция за конвертиране на видео.

2. Easy Video Cutter

Easy Video Cutter е програма, с която можете да изрежете видео много бързо и практично. Програмата, която има успешен потребителски интерфейс, поддържа AVI, ASF, MOV, FLV и RM файлови формати.

Можете да запазите изрязаните видеоклипове във формат MP4, AVI, FLV, VMW или MOV. По време на редактиране можете да прегледате с медийния плейър, включен в програмата.

3. Machete Video Editor Lite

Machete Video Editor Lite поддържа AVI и WMV файлови формати, което ви позволява да изрязвате видеоклипове бързо и лесно. Програмата има удобен за потребителя интерфейс и е много лесна за използване. След редактиране можете да експортирате видеоклипа.

4. Animotica – Видео редактор

В допълнение към изрязването, Animotica – Video Editor може да извършва много други операции като завъртане, промяна на съотношението, сливане и добавяне на фонова музика. Можете също да промените цвета на видеоклиповете, да ускорите и забавите видеоклиповете.

5. Avidemux

Можете да изрежете видеоклипове по много практичен начин чрез Avidemux, който е сред най -добрите безплатни програми за редактиране на видео . Успешната програма поддържа AVI, DVD, MPEG, MP4, ASF видео формати, както и аудио формати като MP3, WAV и OGG. Можете да запазвате видеоклипове в различни формати след редактиране.

6. ApowerEdit

Благодарение на ApowerEdit, който е сред безплатните програми за изрязване на видео, можете да изрязвате, обединявате, завъртате, увеличавате или забавяте скоростта на видеото и много повече по практичен начин. Програмата също така има поддръжка за добавяне на субтитри.

7. Bandicut

С Bandicut можете бързо да изрежете ненужни части от видеоклипове. Той поддържа много файлови формати като MP4, MOV, MKV, MPEG, MPG, DAT и др. Можете да режете точно между всеки квадрат. Можете също да комбинирате видеоклипове чрез програмата.

8. Weeny Free Video Cutter

Free Video Cutter е програма, която ви позволява да изрязвате видео файлове по желания от вас начин. Поддържайки 3GP, ASF, AVI, FLV, MP4, MPG, RM, RMVB, VOB, WMV формати, програмата е лесна за използване.

Стигнахме до края на нашия списък с най-добрите безплатни програми за изрязване на видео, които да използвате на платформата Windows. Можете да намерите тези програми по-долу.

Подобни публикации

 1. Дистанционната поддръжка на AirDroid получава нови функции за сигурност
 2. Срина ли се Spotify? Ето Изявление от фирмата!
 3. Nearby Share, което улеснява споделянето на файлове между компютър и устройства с Android
 4. rtl120.bpl Липсваща грешка и решение
 5. Microsoft активира Windows на потребител с пиратски софтуер!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.