Най-добрите приложения за тренировкаfitnes ot doma

Приложенията за упражнения ви помагат да живеете здравословно, без да се налага да ходите на фитнес. В тази статия сме изброили най-успешните приложения, които можете да използвате на мобилни устройства с операционни системи Android и iOS.

риложенията за упражнения ви помагат да живеете здравословно, без да се налага да ходите на фитнес. В тази статия сме изброили най-успешните приложения, които можете да използвате на мобилни устройства с операционни системи Android и iOS.

Има много приложения за упражнения, които можете да използвате на вашия смартфон и таблет. Благодарение на тези услуги можете да правите различни упражнения у дома и по този начин да поддържате формата си. И така, какви са най-добрите практики, които да използвате?

Разгледай Още: Как да изтеглите The Sims 4 безплатно?

Списък с приложения за упражнения

 • PRO Fitness
 • JEFIT Workout
 • Plank Workout
 • Home Workout
 • Workout Trainer
 • Virtuagym Fitness
 • Nike Training Club
 • 7 Minute Workout
 • Daily Ab Workout Free
 • 30 Day Fitness Challenge

По-горе са 10-те най-добри приложения за тренировка. Можете да видите подробности за услугите в списъка по-долу. Можете също така да разгледате нашия списък с най-добри диетични практики, ако искате да придобиете здравословни хранителни навици.

PRO Фитнес

В популярната услуга с над милион изтегляния PRO Fitness предлага разнообразие от програми, които могат да помогнат за увеличаване на мускулната сила. В приложението, което включва различни тренировки за мъже и жени, упражненията са показани в детайли. Така че можете лесно да правите упражненията, налични в услугата.

JEFIT тренировка (JEFIT Workout bridge)

JEFIT Workout bridge е популярно приложение с над 1400 тренировъчни плана, включително глутеурен откат. Успешната услуга включва разнообразие от програми, както и планове за упражнения. Можете да разглеждате програмите, които приложението ви препоръчва, или можете да разглеждате популярните програми.

Тренировка с дъска (Plank Workout)

Предлагайки три различни нива като начинаещи, средно напреднали и напреднали, Plank Workout предлага разнообразие от упражнения с дъска. Има видеа за упражненията. По този начин можете лесно да научите как да правите движенията. Услугата също така показва информация като продължителността на упражненията и броя на калориите, които трябва да бъдат изгорени.

Помага за намаляване на болките в гърба, укрепва централните мускули, подобрява баланса и стойката и ускорява метаболизма. Можете също така лесно да видите напредъка си в отслабването чрез приложението.

Домашна тренировка (Home Workout)

Приложението Home Workout включва много планове за упражнения, които включват различни движения, включително клек, мост, откат на седалищния мускул и повдигане на прасеца. Има снимки и видеоклипове, показващи как се извършват упражненията в приложението, което има удобен за потребителя интерфейс и по този начин предлага лесно използване.

Tренировъчен треньор (Workout Trainer)

Workout Trainer ви позволява да тренирате много удобно у дома. Приложението, което е теглено милиони пъти, има много планове за упражнения с различна продължителност. В приложението, което включва различни нива на трудност, движенията на упражненията се показват с видеоклипове. По този начин можете лесно да научите как да правите движенията.

Virtuagym Fitness

Предлагайки различни програми за дома и фитнеса, Virtuagym Fitness привлича вниманието с повече от 5 милиона изтегляния по целия свят. Благодарение на видеоклиповете в приложението, което включва много планове за упражнения, можете да имате информация за това как се правят движенията. Можете също да следите теглото си чрез приложението.

Тренировъчен клуб Nike(Nike Training Club)

Nike Training Club предлага разнообразие от тренировки, които можете да правите у дома, включително ръководство за упражнения. Има и различна информация като продължителност на тренировките и ниво на трудност. Предлагайки много съвети за здравословно хранене, приложението включва и кратки видеоклипове, които могат да помогнат на хората да развият здравословни навици.

7-минутна тренировка(7 Minute Workout)

Със своя удобен за потребителя интерфейс, 7 Minute Workout е популярна услуга, която предлага седемминутна тренировка. В услугата, където можете да следите вашите тренировки, движенията на упражненията се показват с анимация. Можете да зададете време за почивка, упражнения и обратно броене в приложението, което включва различни опции за персонализиране.

Безплатна ежедневна тренировка за корем(Daily Ab Workout Free)

С над 10 милиона изтегляния, Daily Ab Workout Free има разнообразие от тренировки за мъже и жени. Можете лесно да получите достъп до упражненията в приложението, което има много проста употреба. Видеото учи как да правите движенията.

Има три различни варианта за тренировка: 5 минути, 8 минути и 10 минути. Можете да изтеглите приложението Daily Ab Workout Free на вашето мобилно устройство и да започнете да го използвате веднага.

30-дневно фитнес предизвикателство (30 Day Fitness Challenge)

30-дневното фитнес предизвикателство, което предлага тридесетдневна програма за упражнения, също включва упражнения, които можете да правите, без да използвате оборудване. По този начин можете лесно да тренирате движенията у дома. Как се правят движенията е показано под формата на видео. Проследяването на теглото може да се извърши и по много практичен начин чрез приложението.

#Безплатно приложение за тренировки
#Приложение за упражнения вкъщи
#Видове тренировки във фитнеса
#Безплатна тренировъчна програма

Подобни публикации

 1. Vision Pro може да се използва от хирурзи в хирургията
 2. Най-интересните и животоспасяващи технологии в света
 3. Каква е разликата между PDR и психологията?
 4. Как се прави кръводаряване? Какви са условията?
 5. Учените работят върху ваксина срещу COVID за пиене

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.