Голямо преминаване от Pinterest за разработване на конкурентно приложение TikTokpinterest konkurent tiktok

Голямо преминаване от Pinterest за разработване на конкурентно приложение TikTok
Pinterest се обедини със звукозаписни компании, за да използва популярна музика в конкурентното приложение Idea Pins на TikTok. Ето подробностите!

Pinterest , който може да се определи като социална платформа, базирана на визуално споделяне , позволява на много потребители да създават колекции в обхвата на своите интереси и да ги споделят помежду си. Приложението, което е получавало пълни оценки от потребителите в продължение на много години с тези и подобни функции, беше след създаването на платформа, подобна на TikTok с функцията Idea Pins , която стартира миналата година. Една от най-големите стъпки на Pinterest в тази посока е да се регистрира със звукозаписни компании за издаване на популярни песни.

Разгледай Още: Най-добрите приложения за тренировка

Idea Pins се откроява в Pinterest като функция, където можете да споделяте истории с концепция, подобна на TikTok. Потребителите могат да споделят своето съдържание с избраната от тях концепция на платформата със своите последователи. Pinterest иска да пусне Idea Tips като конкурент на TikTok, с положителни отзиви от повечето хора.

Хиляди популярни песни, налични в Idea Tips

В рамките на споразумението хиляди песни на Dan + Shay, Bruno Mars, Michael Buble, Twenty One Pilots, Zach Brayn, Paramore и много други известни изпълнители ще бъдат включени в Pinterest Idea Pins. Популярни песни скоро ще бъдат достъпни в мобилното приложение на Pinterest, достъпно както за iOS, така и за Android.

За да могат потребителите да използват новата функция, ще бъде достатъчно да отворят Idea Pins и да кликнат върху желаната музика. По-късно те ще могат да направят публикациите си по-красиви, като добавят към тях музиката, която харесват, както е в TikTok.

С новата актуализация силен конкурент може да дойде на платформи като TikTok и YouTube Shorts. Pinterest, който вече има много потребители в много отношения, иска да заеме своето място в променящата се концепция на социалните медии с добра рекламна кампания.

Подобни публикации

  1. Redmi Buds 5 Pro Характеристики и цена с 38 часа живот на батерията
  2. Как да изтеглите телевизионни сериали и филми на Netflix?
  3. Функцията за сканиране на документи на Google Drive идва на iPhone!
  4. Google предложи милиарди долари на Epic Games, за да добави Fortnite към Play Store!
  5. Потвърждаването на имейл идва в WhatsApp!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.