Най-добрите приложения за четене на RSSrss programi

Най-добрите приложения за четене на RSS

Подготвили сме списък с приложения за четене на RSS, които позволяват на интернет потребителите да следват източници на новини. Ето някои успешни RSS услуги!

Приложенията за четене на RSS са сред най-търсените услуги от читателите, които искат да следят какво се случва по света. Тези услуги предлагат на своите потребители бързи и лесни за проследяване разработки в различни области.

Вместо да следите новини и събития от един източник, възможно е да имате по-богато изживяване с новини, като използвате RSS четец. Благодарение на различните източници, които ще добавите към RSS услугата, която използвате, можете да разширите перспективата си, вместо да гледате събитията от един прозорец.

Като такива, ние искахме да разгледаме най-добрите RSS четци, достъпни за потребителите на пазара за вас. Въпреки че услугите в нашия списък като цяло изглеждат еднакви, те правят голяма разлика с малките функции, които предлагат. Без допълнително обожание, нека преминем направо към нашия списък.

Списък с приложения за RSS четец

 • Feedly
 • Inoreader
 • Commafeed
 • Feedspot
 • Feedreader Online
 • Feeder
 • NewsBlur

По-горе са предложенията за приложения за четене на RSS. Можете да разгледате подробностите за услугите в списъка по-долу. Освен това, ако търсите приложение, което ви позволява да сте наясно с развитието през деня, можете също да разгледате списъка с най-добрите приложения за новини.

Разгледай Още: Apple е разработила Apple Pencil, съвместим с iPhone

Feedly
Feedly , което е име, известно на всички, които са повече или по-малко запознати с RSS услугите, за съжаление има някои проблеми на фона на популярността си. Сред тези проблеми могат да бъдат показани задължението за плащане за провеждане на разговори и приложение за Android, което работи наистина зле.

В услугата има различни категории и потребителите могат да изберат тези, които привличат вниманието им и да започнат да следят съдържанието. От лявата страна на екрана можете да видите сайтовете, които следвате. Отново, от този раздел можете да премахнете от списъка сайт, който вече не искате да следвате.

Feedly също така предлага на потребителите новини, които могат да привлекат вниманието им. По този начин можете да следвате дневния ред, без да пропускате дори най-малкия детайл.

Inoreader
Inoreader привлича вниманието със своя удобен, изчистен и организиран интерфейс. Сред най-важните характеристики на услугата е, че има различни теми и цветови комбинации. По този начин потребителите могат да персонализират главния прозорец, както желаят.

В Inoreader има и много клавишни комбинации. Използвайки тези клавишни комбинации, можете да завършите всички операции с едно действие от клавиатурата. Точно като Feedly, Inoreader има за цел да даде на потребителите пълна информация, като подчертава непрочетени новини.

Commafeed
Commafeed е RSS четец с отворен код, който можете да използвате напълно безплатно. Ако искате да хоствате свой собствен RSS четец на вашия сървър, можете да използвате Commafeed.

Услугата може да се използва както на Windows, така и на Linux системи без никакви проблеми. Една от най-впечатляващите характеристики на Commafeed, който има бърз и организиран интерфейс, е, че функцията за търсене, която се предлага срещу заплащане в повечето RSS услуги, може да се използва безплатно.

Друга от най-забележителните функции на Commafeed е, че има добавки за браузъри Chrome, Firefox и Opera.

Feedspot
Feedspot , друг безплатен RSS четец, предлага различни цветови теми, за да отговори на очакванията на потребителите. По този начин предлага по-лично потребителско изживяване и кара потребителите да се чувстват специални.

Не всичко върви перфектно и във Feedspot. Точно като Feedly, тази услуга е задала функцията за търсене срещу заплащане.Можете да споделяте съдържанието във Feedspot, което предлага разширени функции за споделяне, в различни канали на социални медии.

Feedreader онлайн
Feedreader Online ви позволява лесно да четете съдържание в Интернет. Feedreader Online, уеб базирана услуга, е много лесна за използване. Услугата, която привлича вниманието с успешния си интерфейс, разполага с усъвършенствана система за филтриране. Това ви помага да намерите съдържанието, което искате.

Feeder
Feeder има удобен за потребителя интерфейс , който ви позволява лесен достъп до онлайн съдържание. Този интерфейс прави възможно използването на услугата по практичен начин. Услугата, която включва разширени опции за филтриране, има незабавна поддръжка за известяване.

NewsBlur
NewsBlur е друг RSS четец, който работи на уеб, iPad, iPhone и Android платформи. Услугата, която предлага възможност за организиране на съдържанието с категории и тагове, е предпочитана от много хора. Можете лесно да прочетете съдържанието на услугата.

В тази статия сме съставили списък с най-успешните приложения за четене на RSS. Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу. Можете също така да разгледате статията, в която отговорихме на въпроса как да разберем, че една новина е фалшива.

Подобни публикации

 1. Споделена екранна снимка в Whatsapp нова функция!
 2. Отваряне на живо в X вече е много по-лесно!
 3. Криптиране от край до край, налично във Facebook и Messenger!
 4. WhatsApp подобрява изживяването при споделяне на екрана с новата си функция!
 5. Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решение

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.