Apple е разработила Apple Pencil, съвместим с iPhoneapple iphone pisalka

Apple може да пусне захранвана с iPhone писалка през 2023 г

Нов доклад твърди, че Apple е разработила Apple Pencil, съвместим с iPhone, но все още не го е представила. Ето подробностите!

Попитан през 2007 г. относно използването на писалка на смартфони, основателят на Apple Стив Джобс отговори: „Кой иска писалка, която лесно може да загуби?“ той каза. Според доклад след 15 години, Apple пуска Apple Pencil, който ще поддържа модели iPhone.

Информацията идва от китайската социална медийна платформа Weibo, а източникът на изтичането е DuanRui от Twitter. Според информацията, по време на събитието през септември Apple ще пусне нов Apple Pencil с кодово име Maker, подобен на Samsung S-Pen, на цена от около $49 , използващ чип за захранване на стилуса от екрана, без сензор за натиск и няма батерия.

Apple планира да представи Apple Pencil през септември

Според доклада новият Apple Pencil ще работи с iPhone, но проектът е прекратен по-близо до старта. Според доклада на Weibo Apple е произвела повече от милион бройки. Въпреки че Apple все още не е обявила този продукт, възможно е да го видите в бъдеще, тъй като има работещи прототипи на AirPower (RIP).

Има и много въпроси относно това как ще работи този продукт и за кого ще се произвежда. Например, това може да е страхотна опция за iPad 10, тъй като потребителите трябва да закупят адаптер, за да използват първо поколение Apple Pencil.

Също така, според този слух, ако Apple Pencil работи в хармония с iPhone, ще подготви ли Apple допълнителен калъф за него? Ще бъде ли вграден в продукти на Apple в бъдещи продукти? Отговорът на тези въпроси засега не е известен, но се предполага, че Apple все още работи по този проект.

Разгледай Още: Най-често срещаните кодове за грешки и решения на iTunes

Дано да съм ви бил полезен!

Подобни публикации

  1. Тест за издръжливост на iPhone 15 и iPhone 15 Plus
  2. Събитието Xiaomi 2023 приключи: Какво беше представено?
  3. Xiaomi 14 с повишена скорост на зареждане
  4. Цената на позлатената серия iPhone 15 Pro е достъпна!
  5. Infinix ще представи GT 10 Pro модел с Cyberpunk дизайн на GameX

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.