Използването на Twitch за деца под 13 години е забранено!twitch 13

Използването на Twitch за деца под 13 години е забранено!

Twitch вече няма да позволява на деца под 13-годишна възраст да използват Twitch поради злоупотреба с деца. Ето подробностите!

Twitch пусна серия от актуализации на своята платформа, за да намали насилието над деца и да гарантира тяхната безопасност.

В публикация в блог компанията обяви набор от нови политики, за да гарантира, че деца под 13-годишна възраст нямат достъп до Twitch и че всеки, който се опитва да злоупотребява с тези деца или да участва в злоупотреба в платформата, ще бъде заловен.

Компанията постоянно ще добавя потребители, за да държи децата, които не трябва да имат достъп до платформата, извън нея. За да открива деца под 13-годишна възраст, компанията ще въведе изисквания за проверка на телефона и ще подобри технологията за наблюдение.

Проверката на мобилен телефон става задължителна

Всички тези нови промени в политиката ще бъдат активни на платформата скоро и компанията също така се е ангажирала да работи върху повече по отношение на сигурността. Публикацията в блога на Twitch, обявяваща новите промени в правилата, може да бъде намерена тук.

Разгледай Още: Най-добрите приложения за четене на RSS

В допълнение към модерирането на съдържанието и проблемите със сигурността, Twitch също беше подложен на критика за промени в сумата, която плаща на стриймърите в платформата. Докато YouTube се опитва да се бори с TikTok, използвайки функцията YouTube Shorts , Twitch може да бъде следващата платформа, която ще бъде подложена на критика от видео компания, която иска да увеличи пазарния си дял в стрийминг индустрията.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.