Използването на Twitch за деца под 13 години е забранено!twitch 13

Използването на Twitch за деца под 13 години е забранено!

Twitch вече няма да позволява на деца под 13-годишна възраст да използват Twitch поради злоупотреба с деца. Ето подробностите!

Twitch пусна серия от актуализации на своята платформа, за да намали насилието над деца и да гарантира тяхната безопасност.

В публикация в блог компанията обяви набор от нови политики, за да гарантира, че деца под 13-годишна възраст нямат достъп до Twitch и че всеки, който се опитва да злоупотребява с тези деца или да участва в злоупотреба в платформата, ще бъде заловен.

Компанията постоянно ще добавя потребители, за да държи децата, които не трябва да имат достъп до платформата, извън нея. За да открива деца под 13-годишна възраст, компанията ще въведе изисквания за проверка на телефона и ще подобри технологията за наблюдение.

Проверката на мобилен телефон става задължителна

Всички тези нови промени в политиката ще бъдат активни на платформата скоро и компанията също така се е ангажирала да работи върху повече по отношение на сигурността. Публикацията в блога на Twitch, обявяваща новите промени в правилата, може да бъде намерена тук.

Разгледай Още: Най-добрите приложения за четене на RSS

В допълнение към модерирането на съдържанието и проблемите със сигурността, Twitch също беше подложен на критика за промени в сумата, която плаща на стриймърите в платформата. Докато YouTube се опитва да се бори с TikTok, използвайки функцията YouTube Shorts , Twitch може да бъде следващата платформа, която ще бъде подложена на критика от видео компания, която иска да увеличи пазарния си дял в стрийминг индустрията.

Подобни публикации

  1. Най-търсената функция в Threads най-накрая пристигна!
  2. Как да затворя Whatsapp онлайн? – 2023 г
  3. Очакваните емотикони идват, клавиатурите стават цветни!
  4. WhatsApp идва функцията за междуплатформени съобщения!
  5. Reddit получава нова функция

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.