Не се страхувайте да съхраните данните си в Coolmuster Android Assistant!whatsapp vhodyashti snimki

Не е нужно да се притеснявате, че ще загубите данните си с Coolmuster Android Assistant, най-добрият софтуер за архивиране на данни за Android.

Случайно ли изтрихте важен файл? Или всичките ви данни са изчезнали, след като рестартирате устройството си? Понякога се случват нежелани неща. От друга страна, като имате навика да архивирате вашите данни, можете да сте подготвени за всички тези инциденти. В тази статия сме тук с Coolmuster Android Assistant , успешна програма за архивиране за Android.

Прочети Още: Как да прехвърля WhatsApp Chats в Telegram?

Какво прави Coolmuster Android Assistant?

В момента, в който стигнахме, смартфоните почти се превърнаха в наши ръце и крака. Ние съхраняваме повечето от нашите важни данни в тях, но когато става въпрос за защита на тези данни, повечето от нас не го правят. В този момент влиза в действие Cool Assistant Android Assistant .

С Coolmuster Android Assistant, един от най-добрите софтуер за архивиране на данни, който можете да използвате за устройства с Android, можете да архивирате критични данни на вашия смартфон само с един бутон, почти без усилие. Освен това системата за управление на файлове в приложението ви позволява лесно да прехвърляте файловете от вашия компютър към вашия телефон или файловете от вашия телефон към вашия компютър.

Функции на Coolmuster Android Assistant

 • Можете да архивирате снимки, видеоклипове, музика, контакти, съобщения, дневници за обаждания, приложения и други на вашето устройство с Android само с едно щракване.
 • Можете да възстановите всичките си архивирани файлове само с едно щракване на бутон.
 • Можете лесно да архивирате чрез USB или Wi-Fi.
 • Можете да управлявате няколко устройства едновременно.
 • Няма значение на колко години е. Можете да го използвате на почти всички устройства с Android!
 • Архивирането е напълно надеждно и не е нужно да се притеснявате.

coolmuster, android, assistant

Как да архивирате данни с Coolmuster Android Assistant?

В останалата част от нашата статия ще говорим за това как можете да архивирате снимки, видеоклипове, музика, контакти, съобщения, дневници за обаждания, приложения и други на вашето устройство с Android . В този процес ще ви трябва компютър с Windows XP и по-нови версии, в допълнение към смартфон с Android 4.0 и по-нови версии.coolmuster

1. Свържете вашето устройство с Android

За да използвате софтуера Android Assistant, първо трябва да свържете смартфона си с компютъра. Има два различни метода за това: При първия метод можете да свържете устройството си с компютъра чрез USB. Във втория метод можете да използвате опцията за безжична връзка.

Когато връзката е успешна, ще видите екран като изображението по-горе. Тази област ще съдържа някои подробности като номер на модела на вашия смартфон, версия на операционната система, сериен номер, състояние на батерията и налична памет.coolmuster 2021

2. Архивиране едно по едно

Android Assistant ви предлага две различни опции за архивиране.

Ако искате, можете да направите резервно копие един по един, като изберете от менюто вляво. Например можете да видите списък с всичките си приложения от раздела Приложения и да изберете между тях. За да направите резервно копие на избраните от вас приложения, трябва само да щракнете върху бутона Експортиране в горното меню. coolmuster 20

3- Направете групови резервни копия

Ако не искате да се занимавате с тези опции една по една, можете да щракнете върху менюто Super Toolkit в горното меню .

Опцията Backup тук ви позволява да архивирате всички данни на вашето устройство с едно щракване. Ако имате нужда от тези данни, е възможно да презаредите всеки от записаните от вас записи, като щракнете върху бутона Възстанови до него.

Натиснете опцията Архивиране и ще видите екран, който ви позволява да изберете кои данни искате да архивирате или кои данни не искате да архивирате. По същия начин, когато щракнете върху бутона Възстановяване, ще се появи екран, който ви позволява да изберете кои данни искате да възстановите и кои данни не искате да възстановите.

Coolmuster Android Assistant Системни изисквания

 • Операционна система: Windows XP / Vista / 7/8/10
 • Android система: Android 4.0 и по-нови
 • Процесор: Intel Pentium 1 GHz и по-нови
 • Памет: 256 MB RAM и по-нова
 • Съхранение: 200 MB свободно пространство

За да използвате Coolmuster Android Assistant, компютърът ви трябва да има Windows XP или по-нова версия, а смартфонът ви трябва да има Android 4.0 или по-нова версия. Освен това виждаме, че програмата идва с щедри системни изисквания, които могат да работят на почти всеки компютър.

Подобни публикации

 1. Характеристиките на модела Xiaoxin Pad Pro 12.7
 2. Мощен процесор, 50 мегапикселова предна камера и още!
 3. Xiaomi Pad 7 Series Характеристики, цена и дата на излизане
 4. Характеристики на Vivo iQOO Z9 Lite
 5. OnePlus ще получи 6 години поддръжка на актуализации!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.