Netflix опитва нещо: вече в кината!netflix film

Netflix опитва нещо: вече в кината!

Докато Netflix наскоро привлече вниманието с новите си политики, той реши да пусне продължението на популярен филм в кината преди своята платформа. Ето подробностите!

Въпреки че Netflix обяви загуба на абонати много пъти през последната година, напоследък имаше много усмивки в компанията. Спадът по отношение на абонатите накара компанията да изпробва иновативни политики и един от тези ходове донесе на Netflix огромни приходи.

Преди да пусне Glass Onion: A Knives Out Mystery в Netflix, компанията го пренесе на големия екран. Филмът, който се срещна с публиката в кината, спечели 13,3 милиона долара за Netflix само за 5 дни. Knives Out 2, продължението на първия филм Knives Out, ще бъде пуснат ексклузивно в Netflix на 23 декември.

Разгледай Още: Скандал с уязвимости в Twitter

Филмът носи 13,3 милиона долара от филми на Netflix

netflix film 22
Източници съобщават, че филмът е пуснат в повече от 700 кина и приходите от филма са били на средно ниво. Въпреки че този подход е нещо, което не сме виждали досега, Netflix започна да опитва различни начини за увеличаване на източниците на приходи.

По-специално, неговият принос към компанията и възможността да осигури реклама за поредицата означава, че подобни проекти като този могат да бъдат реализирани в бъдеще.

И така, какво мислите за този подход на Netflix? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. YouTube Music заменя Google Podcasts
  2. Дали Microsoft излъга, когато представи Edge Copilot?
  3. Tiktok ще бъде ли забранен в Турция?
  4. Радикално решение от Twitch
  5. WhatsApp тества нова функция за актуализации на състоянието!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.