Netflix опитва нещо: вече в кината!netflix film

Netflix опитва нещо: вече в кината!

Докато Netflix наскоро привлече вниманието с новите си политики, той реши да пусне продължението на популярен филм в кината преди своята платформа. Ето подробностите!

Въпреки че Netflix обяви загуба на абонати много пъти през последната година, напоследък имаше много усмивки в компанията. Спадът по отношение на абонатите накара компанията да изпробва иновативни политики и един от тези ходове донесе на Netflix огромни приходи.

Преди да пусне Glass Onion: A Knives Out Mystery в Netflix, компанията го пренесе на големия екран. Филмът, който се срещна с публиката в кината, спечели 13,3 милиона долара за Netflix само за 5 дни. Knives Out 2, продължението на първия филм Knives Out, ще бъде пуснат ексклузивно в Netflix на 23 декември.

Разгледай Още: Скандал с уязвимости в Twitter

Филмът носи 13,3 милиона долара от филми на Netflix

netflix film 22
Източници съобщават, че филмът е пуснат в повече от 700 кина и приходите от филма са били на средно ниво. Въпреки че този подход е нещо, което не сме виждали досега, Netflix започна да опитва различни начини за увеличаване на източниците на приходи.

По-специално, неговият принос към компанията и възможността да осигури реклама за поредицата означава, че подобни проекти като този могат да бъдат реализирани в бъдеще.

И така, какво мислите за този подход на Netflix? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  2. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  3. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  4. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!
  5. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.