Многоочакваната функция на WhatsApp беше пуснатаwhatsapp news

Многоочакваната функция на WhatsApp беше пусната

Дългоочакваната функция на WhatsApp най-накрая е достъпна. Сега е много по-лесно да си водите бележки и да запазвате нещата. Ето подробностите!

WhatsApp заяви, че ще започне да предлага функция, която ви позволява да разговаряте със себе си през последните седмици. Изпращането на съобщения до вашия собствен акаунт може да се използва като начин да поддържате част от информацията лесно достъпна точно до другите ви разговори в WhatsApp.

Функцията, наречена „Съобщение на себе си“, позволява на потребителите да изпращат бележки, напомняния и списъци за пазаруване чрез WhatsApp.

В понеделник приложението за незабавни съобщения, собственост на Meta , обяви, че новата функция за съобщения ще бъде достъпна за всички потребители на Android и iPhone през следващите седмици. Функцията първоначално беше тествана с някои бета тестери, съобщи бета тракерът на WhatsApp WABetaInfo в края на октомври. Компанията потвърди пред TechCrunch, че функцията е започнала да се разпространява в световен мащаб.

Вече е възможно да си изпращате съобщения в Whatsapp

whatsapp mnogoochakvana funktia

Потребителите ще се виждат в горната част на своя списък с контакти в WhatsApp, когато създават нов чат. Потребителите могат също така да закачат своите съобщения в чата в горната част на списъка с разговори.

Разгледай Още: Netflix опитва нещо: вече в кината!

Съперникът на WhatsApp , Signal , има функция, наречена Бележка към себе си, която адресира същия случай на употреба, което ви позволява да съставяте съобщения за лична употреба, но за разлика от нововъведената функция на WhatsApp, която може да бъде достъпна от горната част на списъка с контакти в приложението, Signal не Не предлагайте свой собствен профил в горната част на списъка с получатели. По същия начин платформата на общността Slack има специална област, озаглавена „Отбележете нещо“, където потребителите им позволяват да публикуват бележки за себе си.

И така, какво мислите за тази функция? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
  2. WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живо
  3. Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!
  4. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
  5. Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.