Нов инструмент за изкуствен интелект от Adobe!adobe ai

Подобряването на качеството на видеоклиповете с ниска разделителна способност вече е много лесно: нов инструмент за изкуствен интелект от Adobe!

Adobe привлича вниманието с инструментите, поддържани от изкуствен интелект, които наскоро представи. Новият инструмент за изкуствен интелект увеличава резолюцията на съдържание с ниска разделителна способност. Adobe разработи базиран на AI инструмент, наречен „Project Res-Up“ , който има потенциала да подобри значително качеството на видеоклипове и GIF файлове с ниска разделителна способност.

Въпреки че все още не е достъпен за бета тестване, демонстрациите на инструмента разкриват неговите функции като увеличаване на разделителната способност на видеото, подобряване на остротата и добавяне на нови детайли.

Project Res-Up използва технология за вземане на проби, базирана на дифузия, вид генеративен AI, който произвежда нови данни въз основа на данните, върху които е обучен. Новият инструмент на Adobe ще бъде наличен скоро

При паралелно сравнение, Adobe увеличи размера на клип от „Червената къща“ от 480 x 360 на 1280 x 960, увеличавайки броя на пикселите с 675%. След този процес полученото изображение беше значително по-рязко, тъй като AI премахна замъгляването и добави кичури коса и други детайли.

Въпреки че резултатите все още имат леко неестествен вид, както често се случва със съдържание, генерирано от AI, инструментът на Adobe е значително подобрение спрямо съществуващите методи за мащабиране. Adobe също засегна способността на инструмента да подобрява изрязани видеоклипове и GIF файлове с ниска разделителна способност, добавяйки детайли като бръчки и текстура на кожата.

Project Res-Up ще бъде представен в секцията „Sneaks“ на събитието Adobe Max, където Adobe демонстрира бъдещи технологии и идеи. Въпреки че в момента инструментът не е публично достъпен, той има потенциал да бъде интегриран в популярни приложения за редактиране като Adobe Premiere Pro или Express в бъдеще. Какво мислите за новия инструмент за изкуствен интелект на Adobe? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Microsoft Photos се актуализира: Предстои промяна на фона и изтриване на лого!
  2. Подготовка на CV с изкуствен интелект
  3. Microsoft Windows 11 с изкуствен интелект
  4. Microsoft обявява: Bing Chat идва на настолен компютър
  5. Дистанционната поддръжка на AirDroid получава нови функции за сигурност

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.