Нов инструмент за изкуствен интелект от Adobe!adobe ai

Подобряването на качеството на видеоклиповете с ниска разделителна способност вече е много лесно: нов инструмент за изкуствен интелект от Adobe!

Adobe привлича вниманието с инструментите, поддържани от изкуствен интелект, които наскоро представи. Новият инструмент за изкуствен интелект увеличава резолюцията на съдържание с ниска разделителна способност. Adobe разработи базиран на AI инструмент, наречен „Project Res-Up“ , който има потенциала да подобри значително качеството на видеоклипове и GIF файлове с ниска разделителна способност.

Въпреки че все още не е достъпен за бета тестване, демонстрациите на инструмента разкриват неговите функции като увеличаване на разделителната способност на видеото, подобряване на остротата и добавяне на нови детайли.

Project Res-Up използва технология за вземане на проби, базирана на дифузия, вид генеративен AI, който произвежда нови данни въз основа на данните, върху които е обучен. Новият инструмент на Adobe ще бъде наличен скоро

При паралелно сравнение, Adobe увеличи размера на клип от „Червената къща“ от 480 x 360 на 1280 x 960, увеличавайки броя на пикселите с 675%. След този процес полученото изображение беше значително по-рязко, тъй като AI премахна замъгляването и добави кичури коса и други детайли.

Въпреки че резултатите все още имат леко неестествен вид, както често се случва със съдържание, генерирано от AI, инструментът на Adobe е значително подобрение спрямо съществуващите методи за мащабиране. Adobe също засегна способността на инструмента да подобрява изрязани видеоклипове и GIF файлове с ниска разделителна способност, добавяйки детайли като бръчки и текстура на кожата.

Project Res-Up ще бъде представен в секцията „Sneaks“ на събитието Adobe Max, където Adobe демонстрира бъдещи технологии и идеи. Въпреки че в момента инструментът не е публично достъпен, той има потенциал да бъде интегриран в популярни приложения за редактиране като Adobe Premiere Pro или Express в бъдеще. Какво мислите за новия инструмент за изкуствен интелект на Adobe? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Shazam достигна функцията, която потребителите чакаха от години
  2. Проблем при VPN връзките спряха да работят в Microsoft Windows 11!
  3. Функция, която е налична в Google от години: достъпна за потребители на Microsoft!
  4. Приложения, които харчат най-много интернет
  5. Оптимални програми за сваляне на видео без загуба на качество

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.