Нова функция от Steam преди да изтеглите ще можете да я играетеsteam bez da izteglite shte mojete da igraete

Идва ли нова функция от Steam да играете, без да изтеглите цялата игра?

С функцията да играят, без да изтеглят целия Steam, играчите няма да трябва да чакат процеса на изтегляне на видео игри да завърши. Ето всички подробности!

Valve иска да осигури възможност за игра без изтегляне в Steam, така че играчите да могат да се наслаждават на играта, докато чакат изтеглянето да приключи. Това може да бъде много ефективна стъпка за разработчиците, които искат да действат с подход „играй като отидеш“, така че Steam да не изостава в конкуренцията си с други магазини за видеоигри.

Въпреки че Steam е един от най -големите магазини за игри на компютърната платформа, той не предлага повечето от удобствата на конзолните играчи на своята аудитория, но според новопоявилата се информация разработчиците на магазина за видеоигри започнаха да се фокусират върху този въпрос.

Беше разкрито благодарение на патента, открит за първи път от Павел Джундик, че разработчикът на видеоигри Valve работи по въпросната функция за Steam. Според новоподадения патент, Valve проучва как може да се внедри функция, която позволява на играчите, които изтеглят видео игри от Steam, да играят видео игри, въпреки че процесът на изтегляне все още не е приключил.

Прочети Още: Pokemon Unite, пуснат за Android и iOS: Изтеглете сега!

Кога ще излезе функцията Full Steam Play?

Steamdb’n, основател на патенти, открити от конвенционалния DJ Павел, потребителите на Valve ще помогнат да играят видео игри, преди да изтеглят цяла видео игра, разработена функция, която показва . Ако функцията бъде въведена в Steam, времето за изчакване, необходимо за изтегляне на видеоиграта, ще бъде намалено благодарение на възможността да играете видео игри, без да ги изтегляте напълно.

Не е известно кога функцията за игра без изтегляне на целия Steam ще излезе и ще срещне потребителите. Няма обаче гаранция, че въпросната функция в крайна сметка ще срещне потребителите. Трябва да се отбележи, че големите компании кандидатстват за патенти за различни идеи от време на време, но не всички от тези идеи са приложени.

От тази гледна точка, въпреки че Valve изглежда иска да предложи възможността да играе играта, без да я изтегля напълно, тя може да не предостави тази възможност на играчите в близко бъдеще.

Трябва също да се подчертае, че функцията да играете толкова, колкото играта се изтегля, не е точно нова функция. Например играта на игри, без да ги изтегляте напълно, е съществена част от игровите конзоли от пускането на PS4 и Xbox One.

Имате право да играете видео игри на конзоли от ново поколение, без да ги изтегляте напълно. Можете да започнете да играете играта, докато играта продължава да се изтегля във фонов режим, а най -хубавото в тази функция е, че тя спестява напредъка ви в ранния етап.

Подобни публикации

  1. Как да промените паролата на Valorant?
  2. Как да решим проблема с пинга в Valorant?
  3. PlayStation 5 Vertical Внимание: Открит е фатален бъг!
  4. Как да си сменим ръката в CS GO?
  5. Как да върна Steam игра?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.