Нови софтуерни функции на Samsung Galaxy S10 / S10 Pluss10,plus,new

Samsung Galaxy S10 и S10 Plus характеристики, цена и дата на излизане за България, които споделяме с вас за изстрелване деня. Ще говорим за новите софтуерни функции, които идват с Samsung Galaxy S10, новаторския екран, камерата и характеристиките на производителността. Много софтуерни функции са добавени към потребителите, като например промяна на клавиша Bixby (присвояване на клавиши Bixby). Ето на старта
Не са споменати Samsung S10 функции:

Събитието Unpacked 2019, което се проведе в Сан Франциско, стартира в 22.00 часа и споделихме възможностите, цената, датата на издаване и подробностите за Samsung Galaxy S10 с вас. Samsung измисли три Galaxy S10 модела. Моделите S10e, S10 и S10 Plus са на сцената след Samsung Galaxy Fold. Samsung S10, хардуерните функции бяха подчертани. Първият в света динамичен AMOLED екран, ултразвуков датчик за пръстови отпечатъци, 5 различни обектива изкуствена интелигентност камера камера, безжично споделяне на властта, интелигентна батерия, като оборудвани с впечатляващи функции като Samsung S10, един UI кутия с персонализирани Android Pie 9.0 софтуер излиза. Samsung не го споменава при пускането на пазара, но S10 носи значителни нововъведения в софтуера. В тази статия в блога ще говорим за софтуерните функции на Samsung Galaxy S10.

Нови софтуерни функции на Samsung Galaxy S10:

1. Digital Wellbeing: Digital Wellbeing е дигитално здравно приложение, което идва с Android Pie update, както и с Google Pixel устройства, интегрирани с устройствата на други производители. Android пай актуализациите могат да бъдат изтеглени и използвани в Samsung телефони, но всички функции не работят, както и инсталационната част е малко предизвикателна. В менюто с настройки на Samsung Galaxy S10 виждаме дигитално благополучие (Digital Balance). Да, Samsung е интегрирал приложението на Google. Това приложение, което помага за значително намаляване на зависимостта от смартфон и пристрастяване, може да дойде като APK, въпреки че не идва официално на други модели, защото работи с Pie.

2. Двойно докосване до събуждане: Събудете екрана чрез двойно докосване на потребителите на телефона на Samsung, които не използват Always on Display (AOD), които искат да видят. S10 Настройки – Разширени функции – Под движения и знаци има опция за двойно докосване, за да се събудите. Когато включите тази функция, е възможно да видите датата, часа и известията чрез двойно докосване на екрана.

3. AR Емотикони: Galaxy S9 и Note 9 имат голямо подобрение в сравнение с подплатената реалност. AR в S10 е по-активен в emojis и няма по-ужасен поглед върху него. Също така благодарение на Google ARCore не само главата, но и цялото тяло играе. В допълнение, можете да направите emojis в новия си iPhone.

4. Bixby Key Switching / Bixby Key Assignment: Bixby не може да намери място сред дигиталните асистенти у нас, защото не говори турски, но е наличен и в S10 като отделен бутон, но този път може да бъде персонализиран. Не е необходимо да използвате приложения на трети страни, като bxActions, които ви позволяват да присвоите функция на ключа Bixby. Можете също да използвате бутона Bixby като Google Now или да настроите камерата за отваряне на приложението. Налична е настройка на единично или двойно налягане.

5. Интеграция на Instagram: оплаквания от потребители на телефони на Samsung, които използват Instagram като заето устройство Instagram има специална интеграция в моделите S10. В приложението на камерата е включен специален режим на камера за Instagram. Този режим ви позволява да снимате от камерата на Samsung и да го споделите директно в Instagram Stories. Всичко, което трябва да направите, е; Превключете на режим камера и направете снимка. Във връзка с това камерата SDK бе отворена за разработчици. Samsung заяви, че работи не само с Instagram, но и със Snapchat и други социални медийни компании. Това означава, че снимките, направени от приложението на WhatsApp, ще бъдат по-ясни.

6. Bright Night: Светлият режим на нощна камера, част от актуализирания режим за оптимизация на сцената, се показва при фотографиране при слаба светлина. Тя изглежда като функцията за нощно виждане на Google. Stardust заедно с Bright Night, сканиране на документи Нови опции, добавени към оптимизацията на сцената.

7. Цветови профили на дисплея: ярки и естествени режими на дисплея, нови цветови режими за новия динамичен AMOLED дисплей на S10. Адаптивният дисплей, AMOLED кино, AMOLED снимката и основния режим вече имат тези режими.

Това са характеристиките на новия софтуер S10. Има и функции, отстранени със софтуер. Премахнете обратната връзка с вибрациите в бутона Virtual Home, като например премахване на LED индикатора и подмяна на светлинния пръстен (промени в цвета и светлината в зависимост от уведомлението) около камерата.

Подобни публикации

  1. Смартфоните Vivo обещават дълготрайна употреба
  2. Характеристики, цена и дата на пускане на Motorola Razr 50 Ultra
  3. Как изглежда Motorola Razr 2024?
  4. Характеристики на Vivo S19 и S19 Pro
  5. Характеристики на Honor 200

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.