Технологии, които ще направят вашите почивки по-забавниВъпреки че някои от нас не са достатъчно щастливи да правят почивка веднъж годишно, много от нас могат да се насладят на почивката веднъж годишно. Обикновено причината хората да отиват на почивка е да се отърват от шума на града и от умората, причинена от работата. Поради тази причина хората избират да стоят настрана от технологията през целия празник.

Мислите ли, че сте спокойни, когато сте извън технологията? Може да е добър начин за всички тези уведомления, досадна реторика на хората и абсурдни програми да отлетят, но трябва да се помни, че технологията е един от най-основните начини да направите почивката си по-забавна и не трябва да пренебрегвате ползата от безвредни технологии.

Дори ако не планирате наскоро да отидете на почивка, силно препоръчваме да оцените това ръководство за следващото планиране на ваканцията.

1. Гледайте любимите си филми

На почивка със семейството си, дейностите, които можете да правите през деня, са повече или по-малко очевидни, но когато се върнете в стаята си в края на деня, какво предпочитате да направите, за да сте сигурни, че няма да ви омръзне?

Всеки обикновено се уморява от натовареното темпо на деня и иска да се гледа в леглото възможно най-скоро. Но на тези хора често им е трудно да намерят неща по телевизията.
gledai,film,praznitsi, umora
Ако имате профил в Netflix, можете да използвате Chromecast в такива случаи. Можете да се върнете в леглото си, след като свържете Chromecast към HDMI входа на телевизора. Ако използвате Chromecast за ваканция, можете да:

  • Можете да гледате филми от вашата библиотека Netflix.
  • Можете да публикувате снимки, направени през деня.
  • Можете да слушате музика.
  • Насладете се на игри, които могат да се играят в семейството.

Netflix ще ви чака в дъждовни дни. Когато времето е много лошо, можете да гледате серия или филм, които планирате да гледате дълго време в стаята си по цял ден.

2. Разширена реалност

Семейните почивки обикновено се провеждат с туристически места и посещения на ресторанти, но в края на празника нещата могат да свършат (?). Някои хора се преструват, че цялото забавление е свършило и се връщат в натоварени времена, но се преструва, че е празник, но с разширена реалност можете да имате приключение дори в края на празника.

Wallame е приложението на разширената реалност на Android и iOS. Стените, които сте създали с Wallame, могат да бъдат открити от други хора с помощта на Wallame.
realnost, istinsko,izjivyavane
Трябва само да изляза и да се изгради стени на различни места един от друг! Можете да започнете, като поставя първата си представа точно пред хотелската си стая, а след това можете да създадете нова следа във фоайето.

Можете да вградите съветите да се увеличи дозата на приключения на плажа в пясъка или скриете под камък.

3. Използвайте Google Translate

Ако пътувате в чужбина, можете да попаднете на много знаци, написани на чужди езици. знаци в туристическите райони е на английски, както на местния език. Въпреки това, вие сте принудени да видите неща, които не разбират за места извън туристическите райони.

Благодарение на новата AR Google за превод, функция за превод на езика на заобикалящата ви среда по време на пътуване сега имате различни опции от един на друг.

Какво можете да правите с Google Translate:

1. Диалог може да се сложи край на проблема между вас и човека, с когото говорих с двете активиране превода реч.
2. Текст, написан на чужди езици, използващи функцията за AR камера за превод на вашия език, да направите снимка от типа, който можете да научите какво означава да дойде това лято.
3. Почеркът даде възможност на Google Translate, застанал пред иконата или фраза, която искате да ми кажете какво означава това.

AR функция е функция, която по-късно бе доведен до Google Translate приложение. Той работи много бързо и поддържа много езици.

Когато е напълно заредена, зарядното за телефона и телефон на всеки в Google Translate сте сигурни, че инсталира налагането, няма пречка пред вас, за да отидат на пътувания в чужбина със семейството си.

4. Спортувайте със семейството си!

здравословни навици с удобството на почивка могат да започнат да изчезват един по един. Вие сте на почивка и искате да се забавлявате, но също така ще трябва да се откажат от някои от вашите навици, за да е от полза. Така че не е нужно да се откажат от навика или полезно да му кажа?

„Зомбита Run!“ Чрез играта е забавно да прекарват времето си с двете семейство и да живеят по-здравословен живот. Можете да започнете, когато искате да стартирате с тази игра, която се предлага от Android или IOS магазин.

Zombies Run, ви хвърля в един свят, заобиколен от зомбита. Ние сме преследвани от зомбита в различни части на историята. Най-доброто, което можем да направим, е да се кандидатира за фураж не трябва да ги премахнете от края на съзнанието ни и ние трябва да продължи да работи на пълна скорост.

Излез къщата си, ако играете играта в групи слушалки и донесе гласа на играта, за да максималния обем. След вече дойде спонтанно.

5. Играйте игри на дъждовни дни

Ако се страхувате, че почивката ви ще бъде изгубена, може да сте зает с възможността да гледате филми или епизоди, споменати в раздел 1, или да играете игри в стаята си цял ден.
igraite,igri, adrenalin
В дъждовни дни можете да се включите в закрити басейни или местни забавления; Въпреки това, ако сте отегчени с тях, можете да се забавлявате със семейството, приятел или приятелка, благодарение на игрите, които поддържат мултиплеър режим.

Ако нямате конзола за игри, можете да изберете да се обърнете към игри за мобилни устройства.

6. Слушайте музика

Където и да сте; в дъното на басейна или пред брега или в дъното на огъня. В края на натоварения ден в края на натоварения ден, вземете слушалките си и наблюдавайте небето в момент, когато възнамерявате да бъдете изпълнени с мир, и това ще бъде добре за вас.
slushayte,muzika,trapka
Музиката също е добра алтернатива, за да се забавлявате със семейството си. Музиката е инструмент номер едно за връщане на хората в древни времена.

Подобни публикации

  1. Подаръци за Свети Валентин за Него Идеи
  2. Уникални подаръци за свети валентин
  3. Какво да купя на приятелката си за Свети Валентин?
  4. Пожелания за Нова Година 2024: KakSePravi
  5. Изящената изработка на панделка: Крачки към Творческо Съзидание

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.