Обявена е дата на излизане на Шерлок Холмс, първа главаsherlock holms gameplay

Обявена е дата на излизане на първа глава на Шерлок Холмс. И така, кога ще излезе пиесата за младостта на Холмс, един от най -известните детективи в света?

Датата на излизане на първа глава на Шерлок Холмс бе разкрита с наскоро пуснат видеоклип за геймплей. Разработчикът Frogwares пусна видеоклипа на геймплея на видеоиграта, който наближава датата на излизане, в YouTube.

Екипът на разработчиците разработва видео игри с участието на гениалния детектив от 2002 г. Следователно екипът не е непознат за поредицата Шерлок Холмс. Всяка видео игра от поредицата изостава от детайли като действие, разследване и проучване и тази последна игра не изглежда твърде различна от предшествениците си.

Прочети Още: Новият Mac Pro на Apple

Въпреки че Frogwares прави игри на Шерлок Холмс от години, Робърт Дауни -младши Не са свързани с филмите или каквито и да било адаптации на книгите на Артър Конан Дойл. Всъщност играта се развива години преди славата и таланта на Холмс да достигнат своя връх. Казано по друг начин, видеоиграта се занимава с годините, когато гениалният детектив все още не се бе превърнал в известния световноизвестен Шерлок Холмс.

Трябва да се отбележи, че първа глава на Шерлок Холмс, която се фокусира върху един вид история за произхода, ще подпише много рядко събитие в приключенския жанр. Играчите ще получат възможност да се скитат в отворения свят. Играчите ще могат да навигират по картата, както желаят, за да изследват остров Кордона, където се провежда видеоиграта. Играчите няма да бъдат сравнявани с никакви ограничения в това отношение.sherlock holms gameplay

Кога е дата на излизане на първа глава на Шерлок Холмс?

Новото видео, пуснато от разработчика Frogwares, даде възможност за цялостен поглед върху видеоиграта, както и изчисти въпросителните в съзнанието на играчите. Според информацията във видеото, играта ще излезе на 16 ноември 2021 г. Играта ще пристигне на PC, PS5 и Xbox Series X/S на 16 ноември.

Играчите ще имат свободата да се скитат свободно в открития свят, както и да провеждат разследвания. Играчите ще получат правото да решат кого да обвинят в извършване на престъпление. Тъй като Холмс е все още много млад по време на играта, възможно е разследването да се провали.

Ако ще обвинявате някого в играта, трябва да помислите и за последствията. Играчите, които искат да поддържат записа на Холмс чист, трябва да намерят улики, да направят правилните връзки между уликите, които открият, и разбира се, да положат големи усилия, за да оцелеят.

На кои платформи ще излезе Шерлок Холмс, първа глава?

В края на видеото беше заявено, че играта първоначално ще дойде на PC, PlayStation 5, Xbox Series X и Xbox Series S, докато се посочва, че ще дойде на PlayStation 4 и Xbox One по -късно. Датата, на която играта ще бъде пусната на игрални конзоли от старо поколение, засега не е посочена.

Подобни публикации

  1. Три нови цветови опции идват в PlayStation 5!
  2. Как да коригирате грешката Valorant Group Not Ready?
  3. Infinix ще представи GT 10 Pro модел с Cyberpunk дизайн на GameX
  4. До 85% отстъпка за игри на Ubisoft
  5. EA SPORTS FIFA 23 не се отваря, какво е решението?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.