Oppo представя най-новите си водещи модели на MWC 2022!oppo mwc

Oppo представи новите си технологии при откриването на Mobile World Congress 2022. Новият OPPO 5G CPE T2, който превръща 5G в бърз Wi-Fi, привлича вниманието.

Oppo представи новите си технологии при откриването на Mobile World Congress 2022. Сред новите технологии, обявени от марката, са 150 W SUPERVOOC Fast Charge, Battery Health Engine, който удвоява живота на батерията, 240 W SUPERVOOC Fast Charge, който зарежда батерия от 4500 mAh за 9 минути, и новият OPPO 5G CPE T2, който превръща 5G в бърз Wi- Fi. Довеждайки своите водещи смартфони като Find X5, Find N и OnePlus 10 Pro заедно с посетителите, Oppo също така показа своите иновативни технологии като най-съвременните изображения NPU MariSilicon X, Oppo Air Glass и Oppo прибираща се камера. Ето подробностите!

Oppo представя най-новите си водещи модели

Според данни на Canalys, Oppo нарасна с 22 процента през 2021 г. в сравнение с предходната година, запазвайки позицията си на четвъртата по големина марка смартфони в света и 11 процента пазарен дял. Доставките на Oppo Find X3 Series са се увеличили със 140 процента в сравнение с предишното поколение. Oppo, един от лидерите на 5G, стана втората по големина марка смартфони с Android 5G в света за втора поредна година. В своя новопубликуван доклад за устойчивост за 2021 г., Oppo също даде информация за работата си по опазване на околната среда, подкрепа на младежта, цифрово участие и здраве.

Oppo участва в рециклирането на повече от 1,2 милиона телефона в Китай, за да намали замърсяването на околната среда и отпадъците. Това означава избягване на повече от 215 тона електронни отпадъци.

Бързо зарядно устройство SUPERVOOC

Откакто стартира технологията SUPERVOOC през 2014 г., Oppo направи значителен скок напред в технологията за бързо зареждане. На MWC 2022 Oppo официално представи най-новия си продукт, 150W SUPERVOOC бързо зареждане. Използвайки технология за директно зареждане и помпи за зареждане, 150 W SUPERVOOC Fast Charge зарежда батерията от 4500 mAh до 50 процента за 5 минути и достига 100 процента само за 15 минути.

Прочети Още: Sony иска да подобри производителността на проследяване на лъчи в игри!

150W SUPERVOOC Fast Charge може да се интегрира с Battery Health Engine в серия Find X5 на Oppo, която представи наскоро. Тази технология поддържа производителността на батерията на 80 процента от първоначалния й капацитет след 1600 цикъла на зареждане, като по този начин достига два пъти текущия индустриален стандарт от 800 цикъла на зареждане. Технологията за бързо зареждане от 150 W SUPERVOOC ще бъде включена в някои модели OnePlus, които ще бъдат налични през второто тримесечие на 2022 г.

Технологията за бързо зареждане на Oppo 240W SUPERVOOC, представена на MWC 2022, премества границите на мощността на зареждане за около 9 минути, които използва за зареждане на батерията от 4500 mAh до 100%.  

Нов 5G CPE T2

5G CPE устройства преобразуват 5G сигнали в Wi-Fi или LAN мрежови връзки, позволявайки на множество устройства да се свързват към 5G услуга в дома, офиса и други среди. Там, където няма съществуваща широколентова инфраструктура, устройствата могат да се свързват с бърз 5G интернет чрез 5G CPE устройство просто чрез поставяне на 5G SIM карта. Oppo 5G CPE T2 е най-новият пръстен в продуктовата линия на Oppo 5G CPE. Оборудван с Qualcomm Snapdragon X62 5G модем-RF система и актуализираната технология за интелигентна антена O-Reserve 2.0 на OPPO, този нов продукт може да преобразува 5G сигнали в бързи и стабилни Wi-Fi връзки.  

Преди пускането на T2, предишните две 5G CPE устройства на Oppo бяха високо оценени от мобилните оператори по целия свят. С новия T2, Oppo, който е сключил споразумения с оператори в Близкия изток, Африка, Азиатско-Тихоокеанския и европейските региони, ще започне да предлага мощността за свързване на 5G CPE на повече потребители през втората половина на 2022 г. в нови региони. 

И така, какво мислите по тази тема? Не забравяйте да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Тест за издръжливост на iPhone 15 и iPhone 15 Plus
  2. Събитието Xiaomi 2023 приключи: Какво беше представено?
  3. Xiaomi 14 с повишена скорост на зареждане
  4. Цената на позлатената серия iPhone 15 Pro е достъпна!
  5. Infinix ще представи GT 10 Pro модел с Cyberpunk дизайн на GameX

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.