Още една нова функция идва в Threadsthreads nova funktsia instagram

Още една нова функция идва в Threads: конкуренцията с X се засилва!

Threads се готви да предложи на своите потребители нова функция, която засилва конкуренцията с X. Всички подробности за функцията във фаза на тестване са в нашите новини! X-подобното приложение на Instagram Threads предлага нови функции една след друга от деня, в който беше пуснато. Ще бъде добавена друга нова функция, която ще увеличи конкуренцията с X (Twitter) и ще подобри потребителското изживяване.

Текстово базираното приложение за социални медии планира скоро да въведе функцията за запазване на публикации. В момента се провеждат експерименти с тази функция. Президентът на Instagram Адам Мосери обяви функцията днес с публикация в Threads и каза, че са започнали да я тестват.

Какво ще предложи функцията за запазване на публикации в Threads?

Threads се готви да предложи функцията за запазване на публикации на потребителите много скоро, точно както в X. Благодарение на подобен на отметка бутон в X, потребителите ще могат да преглеждат любимите си публикации по-късно, когато пожелаят.

В момента тестващите потребители казват, че функцията за запазване ще бъде налична в зоната с три точки в горния десен ъгъл на публикация. Това показва, че функцията, разположена точно до бутоните за харесване, коментиране и споделяне в Instagram, ще бъде на друго място в Threads.

Много логичен ход е тази функция, която е налична в Instagram от 2016 г., да е достъпна и в Threads. Ще видим дали функцията, която е полезна за повторно разглеждане на съдържанието по-късно, ще внесе нов дъх в конкуренцията на приложението с X.

Подобни публикации

  1. Влизане в фейсбук без парола от телефона
  2. Какво означава последно видян във вайбър?
  3. Пълно Ръководство за Зареждане на Ваучер Vivacom
  4. Microsoft Edge вече няма да улавя тайно данни от други браузъри!
  5. Нова функция, подобна на Instagram, идва в Google Messages!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.