Още една нова функция идва в Threadsthreads nova funktsia instagram

Още една нова функция идва в Threads: конкуренцията с X се засилва!

Threads се готви да предложи на своите потребители нова функция, която засилва конкуренцията с X. Всички подробности за функцията във фаза на тестване са в нашите новини! X-подобното приложение на Instagram Threads предлага нови функции една след друга от деня, в който беше пуснато. Ще бъде добавена друга нова функция, която ще увеличи конкуренцията с X (Twitter) и ще подобри потребителското изживяване.

Текстово базираното приложение за социални медии планира скоро да въведе функцията за запазване на публикации. В момента се провеждат експерименти с тази функция. Президентът на Instagram Адам Мосери обяви функцията днес с публикация в Threads и каза, че са започнали да я тестват.

Какво ще предложи функцията за запазване на публикации в Threads?

Threads се готви да предложи функцията за запазване на публикации на потребителите много скоро, точно както в X. Благодарение на подобен на отметка бутон в X, потребителите ще могат да преглеждат любимите си публикации по-късно, когато пожелаят.

В момента тестващите потребители казват, че функцията за запазване ще бъде налична в зоната с три точки в горния десен ъгъл на публикация. Това показва, че функцията, разположена точно до бутоните за харесване, коментиране и споделяне в Instagram, ще бъде на друго място в Threads.

Много логичен ход е тази функция, която е налична в Instagram от 2016 г., да е достъпна и в Threads. Ще видим дали функцията, която е полезна за повторно разглеждане на съдържанието по-късно, ще внесе нов дъх в конкуренцията на приложението с X.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.