Apple представи своя нов модел с изкуствен интелектApple представи своя нов модел с изкуствен интелект, фокусиран върху изображението: MLLM е достъпен за всеки!

Apple представи MLLM, нов модел с изкуствен интелект, предназначен да редактира изображения бързо и лесно. Ето подробностите! Apple представи новия си модел с изкуствен интелект, който позволява бързо редактиране на изображения. Неговият изкуствен интелект, наречен MLLM , който позволява на потребителите лесно да правят промените, които искат да направят върху изображенията, вече привлече голямо внимание.

Apple успява да привлече вниманието с последните си проучвания за изкуствен интелект. Въпреки че е малко по-назад в технологиите за изкуствен интелект, той продължава да работи бързо и прави твърди стъпки към гигантите на изкуствения интелект.apple ai picture

Визуалното редактиране може да се извърши с MLLM

Apple обяви новия си модел с изкуствен интелект чрез споделяне в GitHub. Новият инструмент за изкуствен интелект ще се използва основно за визуални редакции. Инструментът, който ще се нарича MGIE или MLLM, има за цел да предостави на потребителите изживяване на високо ниво.

В MLLM, който ще предложи много практична и ефективна употреба за хора, които се нуждаят от инструменти за редактиране на снимки, ще бъде достатъчно просто да напишете това, което искате в просто обяснение. След това моделът с изкуствен интелект бързо прави корекцията по тази рецепта.apple ai pic

С написаните команди могат да се правят нови допълнения към изображението, да се увеличава стойността на яркостта или да се премахват някои обекти на заден план. В допълнение към всичко това, поддръжката, която MLLM ще предложи, е както следва:

  1. Преоразмеряване на изображения
  2. Изрязване на определена част от изображението
  3. Завъртане на изображението
  4. Добавяне на филтри към изображения

За да използвате всички тези функции, ще бъде достатъчно да въведете само една команда за изкуствен интелект като текст.

Моделът с изкуствен интелект, който все още е във фаза на разработка, вече е достъпен за всички. Изявленията на Тим Кук относно iOS 18 също показват, че моделът с изкуствен интелект може да бъде интегриран в тази версия.

Подобни публикации

  1. Какво представлява функцията за проследяване на очите на iPhone?
  2. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  3. Asus Rog съюзник
  4. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  5. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.