Пералнята, която се побира в куфарperalnya prenosima

Шега, но истина: Пералнята, която се побира в куфар

Пералнята, която се побира в куфара, предлага комфорт на тези, които пътуват с малко дрехи. Ето я пералнята, която се побира в куфара и прави пътуването удобно! G-Soak, перална машина за куфар, представена от японската компания Modern-G , е специално проектирана да бъде преносима. Тази пералня, която привлича вниманието със своите характеристики, не изисква водна инсталация. Защото пречиства и използва повторно отпадъчните води. В същото време създава хигиена с ултразвукови звукови вълни вместо препарат.

Какви са предимствата от използването на пералня, която се побира в куфар?

Пералня G-Soak, която се побира в куфар; Може да пере 10 броя бельо и 4 тениски наведнъж. Не е нужно да носите много дрехи със себе си, благодарение на тази машина, специално проектирана за пътуване. Благодарение на G-Soak можете да прекарате приятна почивка, като вземете достатъчно дрехи със себе си по време на пътуването си.

Когато едното облекло се изцапа, носенето на другото изисква да вземете много неща със себе си, когато пътувате. Но благодарение на пералнята, която се побира в куфара, тази ситуация е напълно елиминирана. Може да се каже, че е много полезно устройство, особено за семейства с деца.

G-Soak, проектиран с най-новите технологии; Той елиминира необходимостта пътниците да имат комфортна почивка с малко дрехи и да носят стоки. Палатката е едно от устройствата, които правят преживяванията в караваните удобни.

Характеристики на пералнята, която се побира в куфар

Корпусът на пералнята, който се побира в куфара, се състои от разширяващ се силиконов контейнер. Благодарение на сгъваемата си функция, той може лесно да се побере в пътни чанти. G-Soak има обем от 6 литра, когато е разширен.

В сгънато състояние пералнята G-Soak заема място колкото малка тенджера. Интериорът на машината е проектиран като празен. Поради тази причина можете да поставите дрехи вътре в куфара.

G-Soak не се различава от обикновената пералня. Можем да кажем, че има същия принцип на работа. Основен начин на работа; Позволява на мръсотията да излезе чрез въртене на дрехите във вода с перилен препарат и сапун.

Има система, която позволява прането да изсъхне чрез изцеждане. Няма обаче категорична информация дали извършва пълно изсушаване. Въпреки това може да се каже, че е много важно да не оставяте процеса на предене на потребителя.

Специален дренажен вентил е проектиран за източване на използваната вода в пералнята, която се побира в куфара. Този клапан позволява мръсната вода да се използва повторно в тоалетната.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.