ChatGPT, добавен към Wix: Изграждането на сайт за чат вече е възможно!chatgpt wix

ChatGPT, добавен към Wix: Изграждането на сайт за чат вече е възможно!

Wix интегрира ChatGPT в своята услуга, което ви позволява да създавате уебсайтове чрез чат. Ето подробностите! Wix е силно препоръчителна услуга, която ви позволява да създадете уебсайт без никакви познания по кодиране, но сега компанията обяви нова функция за създаване на сайтове с изкуствен интелект, която има за цел да направи процеса още по-безпроблемен и интуитивен, като същевременно отнема по-малко време.

Тази нова функция на Wix използва ChatGPT , популярния продуктивен AI чатбот, който дебютира през ноември и продължава да предизвиква вълнение.

Чрез текстово базирана дискусия със своя усъвършенстван инструмент за чат, Wix ще разбере какъв точно уебсайт искате да създадете и ще отговори съответно с оригинален дизайн, текст и изображения. Компанията сподели и видео, показващо как работи новата функция.

Как работи новият задвижван от AI конструктор на сайтове на Wix?

„Това, което прави тази функция новаторска, е, че тя не е шаблон“, написа главният изпълнителен директор на Wix Авишай Абрахами в публикация в блог в понеделник. Независимо дали искате да направите леки редакции или нещо по-съществено, ще можете да продължите разговора си с чатбота, за да направите тези промени. И така, какво мислите за тази нова функция на този Wix? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Очаквайте сгъваем телефон на Huawei
  2. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  3. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  4. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  5. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.