ChatGPT, добавен към Wix: Изграждането на сайт за чат вече е възможно!chatgpt wix

ChatGPT, добавен към Wix: Изграждането на сайт за чат вече е възможно!

Wix интегрира ChatGPT в своята услуга, което ви позволява да създавате уебсайтове чрез чат. Ето подробностите! Wix е силно препоръчителна услуга, която ви позволява да създадете уебсайт без никакви познания по кодиране, но сега компанията обяви нова функция за създаване на сайтове с изкуствен интелект, която има за цел да направи процеса още по-безпроблемен и интуитивен, като същевременно отнема по-малко време.

Тази нова функция на Wix използва ChatGPT , популярния продуктивен AI чатбот, който дебютира през ноември и продължава да предизвиква вълнение.

Чрез текстово базирана дискусия със своя усъвършенстван инструмент за чат, Wix ще разбере какъв точно уебсайт искате да създадете и ще отговори съответно с оригинален дизайн, текст и изображения. Компанията сподели и видео, показващо как работи новата функция.

Как работи новият задвижван от AI конструктор на сайтове на Wix?

„Това, което прави тази функция новаторска, е, че тя не е шаблон“, написа главният изпълнителен директор на Wix Авишай Абрахами в публикация в блог в понеделник. Независимо дали искате да направите леки редакции или нещо по-съществено, ще можете да продължите разговора си с чатбота, за да направите тези промени. И така, какво мислите за тази нова функция на този Wix? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Microsoft веднъж се е опитала да продаде Bing на Apple!
  2. Discord срина ли се? Има проблеми с достъпа до Discord!
  3. Събитието Xiaomi 2023 приключи: Какво беше представено?
  4. Нова промяна в мобилното приложение на YouTube
  5. Threads се развива: Налични са много нови функции

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.