Появиха се нови симптоми на вариант Omicron



omikron virus

С изследване на учени станаха ясни нови симптоми на варианта на Omicron. Ето новите симптоми на варианта на коронавирус!

Описани са нови симптоми на варианта Omicron. Стана ясно, че новият вариант на коронавирус, който накара целия свят да се тревожи с високата си степен на разпространение, предизвика още два симптома. Подробности за извършените изследвания са тук.

Какви са новите симптоми на варианта Omicron?

Намиращи се учени в Обединеното кралство, със симптоми, много важно приложение за проследяване на изследвания чрез Zoe осъзнаха. Изследването разкри, че вариантът на COVID-19, който се появи миналия месец, е причинил нови симптоми.

Прочети Още: Обявена е най-пиратската телевизионна поредица за 2021 г

Според нови данни, получени с приложението за проследяване на симптомите Zoe, вариантът на коронавирус, наречен Omicron, причинява сърбеж и тиквички по кожата. Някои хора, заразени с Omicron, казаха, че са имали сърбеж и мехури по кожата.

В някои случаи на Omicron се появяват сърбеж и мехури, особено по дланите и стъпалата. Учените заявиха, че тези симптоми са сред най-важните симптоми на новия вариант на коронавирус.

Освен сърбеж и мехури се появи и ново състояние на кожата. Този дискомфорт, който се появява особено по повърхността на лактите, коленете, ръцете и стъпалата, привлича вниманието със своята прилика с обрив и обрив. Обявено е, че този симптом се наблюдава в повечето случаи на Omicron.

В изследователския екип проф. Тим Спектър обясни, че малко след откриването на варианта на Omicron броят на случаите се е увеличил значително и броят на новите случаи предизвиква безпокойство. проф. д-р Спектор заяви, че има много сериозно увеличение на симптоматичните случаи.

Подчертавайки, че хората с грипоподобни симптоми не трябва да бъдат интервюирани, проф. Спектор обяви, че половината от хората, които показват симптоми на грип, имат нов тип коронавирус.

Според данни, публикувани от Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) през последните седмици, новият вариант представлява 73,2% от новите варианти на коронавирус в Съединените щати. Наскоро беше обявено, че новият вариант се превърна в доминиращ вариант на COVID-19 в САЩ.

Подобни публикации

  1. Характеристики и цена на Samsung Galaxy M34 5G
  2. Samsung пусна Galaxy A05
  3. Характеристика на Xiaomi Redmi K70
  4. Xiaomi 14 с повишена скорост на зареждане
  5. Модели и цени на сензорни монитори

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.