Приложения които трябва да бъдат изтрити от телефонаprilojenia telegram

В този списък, който създадохме за вас, ние сме тук с приложенията, които трябва да бъдат изтрити от телефона. И така, какви приложения има в този списък?

Play Store и App Store са пълни със стотици хиляди приложения, създадени в съответствие с нуждите и желанията на потребителите. От друга страна, някои от приложенията, които много хора използват, застрашават поверителността ви, някои забавят вашия смартфон, а други са безполезни. В тази статия, която създадохме за вас, ние сме тук със списък с приложения, които трябва да бъдат изтрити от телефона .

В списъка по-долу сме тук с някои приложения, които не работят добре по време на ежедневната употреба, но заемат както фона, така и съхранението и батерията на вашия смартфон. Въпреки че тези приложения имат някои функции, те обикновено носят повече вреда, отколкото полза.

Какви приложения трябва да бъдат изтрити от телефона?

  • Антивирусни приложения
  • Приложения за пестене на батерия
  • Приложения на Bloatware
  • Магазини за приложения на трети страни
  • Незаконни практики

1. Антивирусни приложения

Строго погледнато, Android е наистина безопасна операционна система по природа. Почти всички устройства с Android, които можете да закупите в момента, се доставят със заключен буутлоудър, за да се предотврати достъп до системния дял. Накратко казано, всеки потребител, който не инсталира приложението от неизвестни източници или не отключи загрузчика, не се нуждае от антивирусно приложение.

В този момент дори не е нужно да споменавам устройства с iOS. Така че можете да започнете, като премахнете антивирусни приложения както от устройствата си с Android, така и от iOS. Тези приложения няма да могат да надхвърлят тези, които се изпълняват само във фонов режим и влошават ненужно работата на вашето устройство.

2. Приложения за пестене на батерията

Честно казано, приложенията в магазините за приложения, които твърдят, че са спестители на батерията, правят всичко, освен да пестят батерия. Ако искате по-дълга батерия, можете да започнете, като ограничите приложенията, работещи във фонов режим. След това регулирайте нивото на яркост, редактирайте активните връзки и включете вградения режим за пестене на енергия на вашето устройство, ако е необходимо.

3. Приложения на Bloatware

Истината е, че производителите на смартфони обичат да натъпкват ненужни приложения в устройства. Сред тези приложения има много, които вероятно никога няма да използвате. Деинсталирайте ги, за да освободите капацитета за съхранение и да ограничите приложенията, работещи във фонов режим.

4. Магазини за приложения на трети страни

Най-важното правило за осигуряване на вашата сигурност в мобилното пространство е да не изтегляте непознат файл от непознато място. Поради тази причина избягвайте да използвате магазини за приложения на трети страни, които са неясни, и ако един от тях е инсталиран на вашето устройство, незабавно ги изтрийте.

5. Незаконни практики

Този израз може да изглежда с отворен край, но може да има някои приложения в магазините за приложения, които са регионално забранени. Един от най-простите примери за това несъмнено биха били приложенията за запис на разговори. Преди да изтеглите и използвате приложения, които може да имате проблеми в бъдеще, е полезно да помислите още веднъж.

И така, какво мислите за предложенията в този списък? Смятате ли, че има друго приложение, което не е включено тук и определено не трябва да е на смартфон? Не пренебрегвайте да споделите мнението си по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Тест за издръжливост на iPhone 15 и iPhone 15 Plus
  2. Събитието Xiaomi 2023 приключи: Какво беше представено?
  3. Xiaomi 14 с повишена скорост на зареждане
  4. Цената на позлатената серия iPhone 15 Pro е достъпна!
  5. Infinix ще представи GT 10 Pro модел с Cyberpunk дизайн на GameX

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.