Най-добрите приложения за сканиране на документи за смартфониskanitane na dokument s smartfone

Събрахме за вас безплатните и най-добри приложения за сканиране на документи, които правят сканирането на документи лесно на нашите смартфони.

Отминаха дните на плащане на много пари за закупуване на скенери за домовете ни. Откакто смартфоните се появиха в живота ни, успяхме да се справим със сканирането на документи по много по-лесен начин. С устройство с операционна система Android, iOS или Windows Phone е възможно да свършите тази работа навсякъде. Ето защо бяха разработени приложения за сканиране на документи. В този блог ще споделим нашите препоръки за безплатни и най-добри приложения за сканиране на документи за вашите смартфони.

Прочети Още: Методи за създаване на GIF в Instagram

Кои са най-добрите приложения за сканиране на документи за смартфони?

 • Офис обектив
 • CamScanner 
 • Adobe Scan
 • Гениално сканиране
 • Scanbot 
 • DocScanner PRO 
 • Сканиране на Evernote

Офис обектив

Office Lens , разработен от Microsoft , е приложение за сканиране на документи с някои наистина хубави функции. Можете лесно да сканирате документи, разписки, визитни картички, бележки, дори това, което е написано на бяла дъска. Приложението използва OCR (оптично разпознаване на символи), за да разпознава ръкописен или отпечатан текст, за да можете да търсите, копирате или редактирате документи. 

CamScanner 

Друго страхотно приложение за сканиране на документи, използвано на мобилни платформи, е Camscanner . В това приложение можете лесно да сканирате документи, разписки, визитни картички, бележки, дори това, което е написано на бяла дъска. Оптичното разпознаване на знаци също е налично в Camscanner, точно както в Office Lens. От друга страна, има и функции за интелигентно изрязване и автоматично подобряване. 

Можете да изтеглите приложението CamScanner безплатно гоогле плей сторе.

Adobe Scan

С Adobe Scan , който може да се използва в операционни системи Android и iOS , можете лесно да сканирате всичките си документи. Освен това приложението има страхотни функции за яснота. Приложението, което има оптично разпознаване на символи, също помага за създаване на PDF файлове с Adobe Acrobat Reader и подобни продукти. 

Можете да изтеглите приложението Adobe Scan безплатно гоогле плей сторе.

Гениално сканиране

Друга чудесна опция за потребителите на Android и iOS, Genius Scan ви позволява да сканирате вашите документи или бележки и след това да ги конвертирате в JPEG или многостранични PDF файлове. Приложението също така има функция за интелигентно откриване на страница за фиксиране на перспектива. По този начин резултатите, които получавате, са наистина невероятни.

Можете да изтеглите приложението Genius Scan безплатно от гоогле плей сторе.

Scanbot 

Scanbot , който има вграден четец на QR кодове, е сред най-добрите опции за сканиране на документи. Приложението, което ви позволява да сканирате почти всичко като други приложения, също така позволява да записвате тези документи като JPEG или PDF. 

Можете да изтеглите приложението Scanbot безплатно гоогле плей сторе.

DocScanner PRO 

Въпреки че DocScanner PRO  е безплатен, това е приложение за сканиране на документи, което привлича вниманието със своите функции. Една от най-важните характеристики на приложението е, че ги представя в чист и разбираем интерфейс. От друга страна, той също така ви позволява да извършвате всички операции по сканиране на документи. 

Можете да изтеглите DocScanner PRO безплатно от гоогле плей сторе.

Сканиране на Evernote

Ако сте твърд фен на Evernote като мен, ще знаете, че Evernote Scannable е чудесна опция за сканиране на документи. Приложението, което привлича вниманието с възможността си за бързо сканиране, ще се справи лесно с вашия процес, когато поставите камерата си върху документа или бялата дъска. Нека споменем също, че приложението, което автоматично изрязва документа ви след извършване на операцията, го коригира, за да бъде по-лесен за четене.

Можете да изтеглите Evernote Scannable безплатно от гоогле плей сторе.

Подобни публикации

 1. Xiaomi Redmi Pad Pro с 10 000 mAh батерия
 2. Телефонът с 7.000 mAh батерия идва!
 3. Нов стандарт в сензорите за пръстови отпечатъци
 4. Опасности от използването на неправилен калъф за смартфон
 5. Характеристики на OPPO Reno 12 Series

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.