Проблем и решение с бял екран на Instagraminstagram muzika

Проблем и решение с бял екран на Instagram – 2023 г

Какво причинява проблема с белия екран на Instagram, какви методи трябва да се използват за отстраняването му? Ако сте изправени пред този проблем, можете да проверите решенията. Изправени ли сте пред проблем с белия екран на Instagram? Има няколко прости начина за отстраняване на този проблем. Когато стартирате приложението за социални медии, ако видите бял екран вместо началната страница, можете да разгледате решенията, които сме събрали в статията.

Какво причинява проблема с белия екран на Instagram?

Има няколко причини да срещнете този тип грешка в Instagram. Можете да разгледате някои от важните причини, поради които срещате този проблем, който е често срещан сред потребителите на социални медии, от списъка по-долу и след това да научите как да отстраните този проблем.

 • Проблеми, възникващи от страната на сървъра на приложението за социални медии
 • Лошо качество на интернет
 • Няма достатъчно свободно място за съхранение на смартфона
 • Бавна скорост на качване
 • Използване на стара версия на приложението за социални медии
 • Ако виждате проблема с белия екран само когато посещавате нечий профил, акаунтът на лицето вероятно е бил деактивиран. В допълнение към деактивирането на акаунта, той може да е променил потребителското си име или да ви е блокирал в платформата на социалните медии. Можете да опитате да посетите профила на друг потребител на социалните медии (например потребител на социални медии, когото следвате), за да се уверите, че вашият проблем няма нищо общо с него.

Как да коригирам проблема с белия екран на Instagram?

Според предишни отзиви от потребители на Instagram, ако влезете в приложението за социални медии с вашия смартфон, след като сте влезли в настолната версия на Instagram, този проблем е най-вече разрешен, но съдейки по оплакванията на потребителите, този метод може да не работи винаги.

Ако това решение не работи за вас, отворете настолната версия на приложението за социални медии, променете паролата на акаунта си и опитайте да влезете отново от вашия смартфон.

Промяната на паролата за Instagram ви позволява да затворите акаунта си в платформата на социалните медии от всички други устройства и да влезете отново в акаунта си чрез приложението на вашия смартфон. Ако проблемът продължава, след като опитате това решение, можете да използвате методите, изброени по-долу.

Ако често се оплаквате от „Instagram не отваря началната страница“ или „Приложението Instagram не се отваря“, ето решенията, които можете да опитате:

 • Проверете самолетния режим.
 • Актуализирайте Instagram до най-новата версия.
 • Проверете качеството на интернет.
 • Изчистете кеша на приложението.
 • Изключете и включете телефона си.
 • Изключете режима за пестене на енергия.
 • Принудително затваряне на приложението.
 • Деинсталирайте и инсталирайте отново приложението.

Проверете самолетен режим

За да коригирате проблема, възникващ в приложението за социални медии, базирано на изображения, проверете дали самолетният режим е деактивиран. Уверете се, че самолетният режим е изключен на страницата с настройки. Ако проблемът продължава, въпреки че тази функция е деактивирана, можете да опитате следващия метод.

Актуализирайте Instagram до последната версия

Може да срещнете бял екран поради текущата версия на Instagram, инсталирана на вашия смартфон. Този проблем може да е решен с новата актуализация. Следователно можете да посетите страницата на приложението за социални медии през App Store или Play Store и да извършите процеса на актуализиране.

Проверете качеството на интернет

Проблемът с интернет връзката може да доведе до споменатия проблем. Поради тази причина проверете дали има проблем с интернет връзката. Ако сте срещнали грешка, докато сте се свързвали с Wi-Fi мрежата, можете да опитате да активирате мобилните данни и да отворите приложението.

Изчистете кеша на приложението

 1. Отворете настройките на устройството.
 2. Влезте в категорията Приложения.
 3. Изберете Instagram.
 4. Вижте категорията „Съхранение“.
 5. Натиснете бутона „Изтриване на кеша“.

За да изчистите кеша на приложението, първо отворете настройките на устройството и след това влезте в категорията Приложения. Изберете Instagram на страницата, която се отваря, и вижте категорията „Съхранение“. Накрая натиснете бутона „Изтриване на кеша“. Това ще изчисти кеша на приложението.

Изключете и включете телефона си

Ако проблемът не е решен, въпреки че сте изтрили кеша, можете да опитате да изключите и включите отново вашия смартфон. За целта можете да натиснете и задържите бутона за захранване на устройството за известно време и да извършите процеса на изключване. След като телефонът е изключен, включете го отново и проверете дали проблемът е отстранен.

Изключете режима за пестене на енергия

 • Въведете настройките.
 • Отворете категорията на батерията.
 • Деактивирайте режима за пестене на енергия.

Може да се сблъскате с проблема с белия екран поради режима за пестене на енергия, активиран на вашия смартфон. За да изключите този режим, първо вижте страницата с настройки на устройството. Въведете категорията Батерия на страницата, която се отваря, и след това деактивирайте режима за пестене на енергия.

Принудително затваряне на приложението

 • Отворете настройките.
 • Вижте категорията Приложения.
 • Изберете Instagram.
 • Натиснете бутона „Принудително спиране“.

За да затворите принудително приложението за социални медии, което позволява на потребителите да споделят видеоклипове и снимки, първо отворете настройките на смартфона. След това влезте в категорията Приложения. Изберете Instagram от списъка с инсталирани приложения на вашето устройство и натиснете бутона „Принудително спиране“.

Деинсталирайте и инсталирайте отново приложението

Ако сте опитали изброените методи и проблемът продължава, можете да опитате да деинсталирате и преинсталирате приложението. Можете да изберете Instagram от категорията Приложения на страницата Настройки и да щракнете върху бутона „Изтриване“, за да деинсталирате приложението. След като този процес приключи, можете да преинсталирате приложението.

В тази статия сме подготвили списък с възможни решения за проблема с белия екран на Instagram. Ако сте решили проблема с различен метод, можете да го споделите с нас в секцията за коментари по-долу. Ако искате да използвате различна услуга вместо базирано на изображения приложение за социални медии, можете да прегледате списъка с приложения, подобни на Instagram. Можете да обърнете внимание и за Настройки за поверителност на Instagram, които всеки потребител трябва да направи.

Подобни публикации

 1. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!
 2. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
 3. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
 4. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
 5. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.