PUBG New State, пуснат за iOS и Android: Какви са системните изисквания?pubg new state

PUBG New State излиза за устройства с операционни системи iOS и Android. И така, как да изтеглите PUBG New State? Ето подробностите за новата игра Battle Royale!

PUBG New State е пуснат на платформи iOS и Android . И така, какви са системните изисквания на PUBG New State (PUBG Mobile 2)? Всички подробности за новата игра PUBG, разработена за мобилни устройства, са в нашите новини.

Как да изтеглите PUBG New State на iOS и Android?

PUBG Mobile, който беше пуснат за първи път на платформи Android и iOS през 2018 г., придоби огромна популярност по целия свят за кратко време. PUBG Corporation, която постигна голям успех с играта Battle Royale на мобилната платформа, запретна ръкави, за да продължи този успех с PUBG: New State.

Прочети Още: Microsoft пуска кола от небето, за да представи Forza Horizon 5 в Играта

Мобилната игра, наречена PUBG New State, която се очаква с нетърпение от милиони играчи по целия свят, направи своя дебют за устройства с операционни системи Android и iOS от днес . Новата игра Battle Royale, която е безплатна за игра, има покупки в приложението.

Новата игра на PUBG, която привлича вниманието с качествената си графика, включва глобална технология за осветление. В допълнение към графиката, геймплеят също е значително променен. Играта включва механика като извикване на дрон и искане за поддръжка.

Играчите също могат да събират монети в играта. Със събраните пари артикули като куршуми, бомби и бензин могат да бъдат закупени в магазина, наречен „Drone Store“. Закупените от играчите предмети ще бъдат донесени с дрон. В този момент играчите трябва да бъдат много внимателни, защото други играчи ще се борят да вземат предмета в дрона.

В PUBG New State има нови превозни средства, които имат тема за отворен свят. В успешното производство има система за закрепване на оръжие. По този начин играчите ще могат да персонализират оръжията си според нуждите си. Поддръжката на Vulkan е налична в новата игра на PUBG, която се задава през 2051 г. Това осигурява подобрена производителност и оптимизация.

PUBG New State Android системни изисквания

 • Операционна система: Android 6.0 или по-нова
 • Процесор: 64-битов (ABI arm64 или по-нова версия)
 • RAM: 2 GB или повече
 • Размер на изтегляне: варира според устройството
 • Отворете GL 3.1 или по-нова версия / Vulkan 1.1 или по-нова

PUBG New State iOS системни изисквания

 • Операционна система: iOS 13 или по-нова версия
 • Размер на изтегляне: 1.5GB

Подобни публикации

 1. Характеристиките и цената на Asus ROG Ally Passes Ally X
 2. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
 3. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
 4. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
 5. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.