PUBG New State, пуснат за iOS и Android: Какви са системните изисквания?pubg new state

PUBG New State излиза за устройства с операционни системи iOS и Android. И така, как да изтеглите PUBG New State? Ето подробностите за новата игра Battle Royale!

PUBG New State е пуснат на платформи iOS и Android . И така, какви са системните изисквания на PUBG New State (PUBG Mobile 2)? Всички подробности за новата игра PUBG, разработена за мобилни устройства, са в нашите новини.

Как да изтеглите PUBG New State на iOS и Android?

PUBG Mobile, който беше пуснат за първи път на платформи Android и iOS през 2018 г., придоби огромна популярност по целия свят за кратко време. PUBG Corporation, която постигна голям успех с играта Battle Royale на мобилната платформа, запретна ръкави, за да продължи този успех с PUBG: New State.

Прочети Още: Microsoft пуска кола от небето, за да представи Forza Horizon 5 в Играта

Мобилната игра, наречена PUBG New State, която се очаква с нетърпение от милиони играчи по целия свят, направи своя дебют за устройства с операционни системи Android и iOS от днес . Новата игра Battle Royale, която е безплатна за игра, има покупки в приложението.

Новата игра на PUBG, която привлича вниманието с качествената си графика, включва глобална технология за осветление. В допълнение към графиката, геймплеят също е значително променен. Играта включва механика като извикване на дрон и искане за поддръжка.

Играчите също могат да събират монети в играта. Със събраните пари артикули като куршуми, бомби и бензин могат да бъдат закупени в магазина, наречен „Drone Store“. Закупените от играчите предмети ще бъдат донесени с дрон. В този момент играчите трябва да бъдат много внимателни, защото други играчи ще се борят да вземат предмета в дрона.

В PUBG New State има нови превозни средства, които имат тема за отворен свят. В успешното производство има система за закрепване на оръжие. По този начин играчите ще могат да персонализират оръжията си според нуждите си. Поддръжката на Vulkan е налична в новата игра на PUBG, която се задава през 2051 г. Това осигурява подобрена производителност и оптимизация.

PUBG New State Android системни изисквания

 • Операционна система: Android 6.0 или по-нова
 • Процесор: 64-битов (ABI arm64 или по-нова версия)
 • RAM: 2 GB или повече
 • Размер на изтегляне: варира според устройството
 • Отворете GL 3.1 или по-нова версия / Vulkan 1.1 или по-нова

PUBG New State iOS системни изисквания

 • Операционна система: iOS 13 или по-нова версия
 • Размер на изтегляне: 1.5GB

Подобни публикации

 1. Как да увеличите FPS на Roblox?
 2. Как да играете компютърни игри на iPhone или iPad?
 3. Как да промените паролата на Valorant?
 4. Как да решим проблема с пинга в Valorant?
 5. PlayStation 5 Vertical Внимание: Открит е фатален бъг!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.