Характеристики и цена на ръчната конзола Razer Edgerazer edge

Характеристики и цена на ръчната конзола Razer Edge

Запознайте се с ръчната конзола Razer Edge, практичната и удобна преносима конзола за игри на Razer. Ето характеристиките и информацията за цената на ръчната конзола Razer Edge! Разработена от Razer и считана за конкурент на Nintendo Switch и Steam Deck, ръчната конзола Razer Edge е преносима игрова конзола, представена в началото на тази година.

Ръчната конзола Razer Edge, която има сходни характеристики с игрови таблети, пуснати от Razer по отношение на употреба през последните години, е заобиколена от иновативни технологии, за да предложи уникално гейминг изживяване.

Характеристиките и цената на тази конзола са сред темите, които интересуват геймърите, които търсят преносима конзола. В тази статия изброяваме подробностите, които трябва да знаете за ръчната конзола Razer Edge!

Характеристики на Razer Edge Handheld

Когато погледнем дизайна на ръчната конзола Razer Edge, виждаме, че тя прилича на правоъгълен джойстик и таблет. Тази конзола има клавиши за увеличаване и намаляване на звука, бутон за захранване, USB Type-C порт и поставка за microSD карта.

Устройството, което има дизайн със заоблен ъгъл, разполага и със селфи камера с резолюция 5 MP. От дясната и лявата страна на устройството има високоговорители. На гърба на конзолата има вентилационни решетки.

Контролните клавиши са подобни на Xbox. В допълнение към менюто и клавишите за опции, има бутон „заснемане“, който също се вижда на Nintendo Switch. Има и специален бутон, който стартира Nexus.
razer edge console

Бутони M1 и M2, аналогови стикове, микропревключватели са сред бутоните за управление на конзолата. Тези инструменти, които имат функция за прецизен контрол, могат да се активират лесно.

Нека да разгледаме по-подробно другите технически характеристики на ръчната конзола Razer Edge, която има приблизително същите размери и форма като нейния конкурент Nintendo Switch:

 • Операционна система: Android 12
 • Размери: 6,8 x 3,4 x 0,4 инча (таблетна част)
 • Тегло: 237 грама
 • Дисплей: 6,8 инча Full HD+ AMOLED дисплей 2400 x 1080 px
 • Процесор: Qualcomm Snapdragon G3X
 • Честота на опресняване на екрана: 144 Hz
 • Контролер: Kishi V2 Pro

Цена на ръчна конзола Razer Edge

Изходната цена на ръчната конзола, издадена от Razer, една от звездите на пазара на игри, е посочена като 400 долара. Това е цената на устройството, което беше пуснато в продажба в началото на 2023 г. в чужбина. 5G версията на ръчната конзола Razer Edge е достъпна само в САЩ и на линията Verizon.

За този продукт стартовата цена, обявена в началото на годината, беше около $599. В момента няма платформа, където ръчната конзола Razer Edgel да се продава активно в големите градове.

Подобни публикации

 1. Преглед на Roborock S8 MaxV Ultra
 2. Как се Прави Регистрация в Inbet?
 3. Най-голямото изобретяване от iPhone! Как ще е роботът на Apple?
 4. Голямо развитие за електрически велосипеди
 5. Red Magic представя новия лаптоп Titan 16 Pro

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.