Samsung Galaxy A (2022) ще бъде в челните редици на водоустойчивостта

samsung galaxy a seriya

Според нов доклад Samsung иска да получи сертификат за устойчивост на вода и прах за повече модели Galaxy A до 2022 г.

Samsung представи много нови модели в серията Galaxy A тази година и четири от тези модели имат IP67 сертификат. Според някои скорошни доклади, сертификацията за водоустойчивост ще бъде един от най-важните детайли в моделите от серия Galaxy A, които ще бъдат налични през 2022 г.

Още модели Galaxy A ще имат IP сертификат през 2022 г

Повечето потребители искат да видят, когато купуват смартфон, че е устойчив на вода и прах, но това е скъп процес и често се среща в устройства от среден и висок клас. Все пак Samsung през 2021 г.; Има IP67 сертификат в четири различни модела, а именно Galaxy A52, Galaxy A52 5G, Galaxy A52s 5G и Galaxy A72.

Накратко, IP67 означава, че устройството може да издържи на определеното количество вода и налягане за тридесет минути . Ако искате да знаете какво точно означават и представляват IP сертификатите, какво е IP сертификат?  Вижте нашето съдържание. 

Прочети Още: Обявени нови Xbox Game Pass игри (декември 2021 г.)

Според нов доклад, компанията иска да получи сертификат за устойчивост на вода и прах за повече модели Galaxy A през 2022 г. В този контекст се твърди, че Galaxy A33 и по-горе модели ще имат IP67 сертификат. По-точно казано, много модели от серията Galaxy A, включително Galaxy A33, могат да бъдат устойчиви на вода и прах.

Разбира се, ще трябва да изчакаме известно време, за да разберем колко точни са тези течове, но фактът, че компанията иска да произвежда модели, които са устойчиви на вода и прах, е обещаващо развитие за потребителите. Всъщност, ако нещо се разлее върху вашето устройство или падне във вода, няма да се притеснявате повече.

И така, какво мислите за това развитие? Смятате ли, че устойчивостта на вода и прах ще стане по-често срещана в смартфоните през 2022 г.? Не забравяйте да споделите вашите виждания по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Разкрит е розов цвят на Xiaomi 12 Lite 5G
  2. Нов телефон от среден сегмент Huawei Nova Y90
  3. Какво е тъмен режим? Какви са предимствата и недостатъците?
  4. Първата информация за Airpods Max 2!
  5. Xiaomi прекратява поддръжката за още 10 модела

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.