Samsung Galaxy A (2022) ще бъде в челните редици на водоустойчивостта

samsung galaxy a seriya

Според нов доклад Samsung иска да получи сертификат за устойчивост на вода и прах за повече модели Galaxy A до 2022 г.

Samsung представи много нови модели в серията Galaxy A тази година и четири от тези модели имат IP67 сертификат. Според някои скорошни доклади, сертификацията за водоустойчивост ще бъде един от най-важните детайли в моделите от серия Galaxy A, които ще бъдат налични през 2022 г.

Още модели Galaxy A ще имат IP сертификат през 2022 г

Повечето потребители искат да видят, когато купуват смартфон, че е устойчив на вода и прах, но това е скъп процес и често се среща в устройства от среден и висок клас. Все пак Samsung през 2021 г.; Има IP67 сертификат в четири различни модела, а именно Galaxy A52, Galaxy A52 5G, Galaxy A52s 5G и Galaxy A72.

Накратко, IP67 означава, че устройството може да издържи на определеното количество вода и налягане за тридесет минути . Ако искате да знаете какво точно означават и представляват IP сертификатите, какво е IP сертификат?  Вижте нашето съдържание. 

Прочети Още: Обявени нови Xbox Game Pass игри (декември 2021 г.)

Според нов доклад, компанията иска да получи сертификат за устойчивост на вода и прах за повече модели Galaxy A през 2022 г. В този контекст се твърди, че Galaxy A33 и по-горе модели ще имат IP67 сертификат. По-точно казано, много модели от серията Galaxy A, включително Galaxy A33, могат да бъдат устойчиви на вода и прах.

Разбира се, ще трябва да изчакаме известно време, за да разберем колко точни са тези течове, но фактът, че компанията иска да произвежда модели, които са устойчиви на вода и прах, е обещаващо развитие за потребителите. Всъщност, ако нещо се разлее върху вашето устройство или падне във вода, няма да се притеснявате повече.

И така, какво мислите за това развитие? Смятате ли, че устойчивостта на вода и прах ще стане по-често срещана в смартфоните през 2022 г.? Не забравяйте да споделите вашите виждания по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Характеристиките на камерата на Xiaomi 13 Ultra
  2. Motorola Edge 30 Fusion на шокираща цена
  3. Характеристики и дизайн Huawei Nova 10 SE?
  4. Обявена дата на издаване на серията Xiaomi 13 и MIUI 14
  5. MIUI 14 ще бъде най-бързата операционна система в Xiaomi

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.