Седмо наказание за поставяне на антена Starlink на автомобилен преден капакanteni starlink kola

Считаше се за престъпление инсталирането на антена Starlink върху каросерията на автомобила. Блокира ли ястието Starlink изгледа, ето подробности.

Калифорнийски шофьор имаше блестящата идея да постави антена Starlink на капака на колата си , но той трябваше да плати цената. Калифорнийският магистрален патрул заяви, че шофьорът е глобен за нарушението.

Наскоро служител на калифорнийския магистрален патрул (CHP) спря превозно средство със сателитна антена на капака и заяви, че устройството изглежда като една от антените на StarX на SpaceX. Полицаят каза на шофьора: „Сър, спрях ви заради антената на капака ви. Не блокира ли ви изгледа по време на шофиране? “ Собственикът на превозното средство отговори : „ Само когато направя десен завой “.

Прочети Още: Прекратяването на огъня между Microsoft и Google приключи!

Представител на Калифорнийския магистрален патрул заяви пред CNBC , че шофьорът, управляващ Toyota Prius, е глобен за нарушение на движението. Шофьорът каза на CHP, че използва антената, за да управлява бизнес извън превозното средство и да получава Wi-Fi услуга. Нека ви напомним, че SpaceX запази мълчание срещу всички тези събития.

Инсталирането на антена Starlink на капака на автомобила се счита за престъпление

Starlink е интернет проектът на SpaceX за изграждане на взаимосвързана интернет мрежа с хиляди сателити, предназначени да предоставят високоскоростен интернет на потребителите навсякъде на планетата. „ Starlink Kit “, изпратен до клиентите, се състои от четири важни части: потребителски терминал, известен още като антена, стойка за статив, Wi-Fi рутер и захранване. SpaceX предлага и опция за монтиране на покрив срещу допълнително заплащане.

SpaceX пусна услугата за първи път през октомври за избрани потребители чрез  бета програма за $ 99 на месец , а миналата година поиска регулаторно одобрение за разширяване на услугата до големи превозни средства като кораби и камиони. Очаква се антената за превозни средства да бъде проектирана по различен начин от тази, която в момента се изпраща на домашните потребители.

Изпълнителният директор на акциите на Twitter на 26 юни откри в Мъск, „стратегически важната 69 420, която надхвърля прага“ на Starline, каза той . В друг туит след това изявление той каза, че “ 72 нови орбитални спътника “ ще бъдат активирани през август, осигурявайки глобално покритие. Мъск обаче напомни също, че полярните региони са покрити едва шест месеца по-късно.

Ookla тест уеб услуга скорост през май, Starlink забавяне на интернет е по-висока в сравнение с други доставчици на анкетираните през първото тримесечие на 2021 се съобщава . Както отбеляза Мъск, много подобрения се очаква да дойдат в Starlink, след като орбиталните сателити бъдат активирани, което означава, че услугата трябва да стане още по-добра с течение на времето.

Подобни публикации

  1. Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решение
  2. 3-месечна безплатна кампания за Spotify Premium стартира!
  3. Нова функция за изкуствен интелект идва в Google Chrome
  4. Характеристики, цена и дата на пускане на Xiaomi Redmi K70 Series
  5. Разработен е плъгин за ускоряване на рекламите в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.