До края на седмицата три игри ще могат да се играят на XboxС съобщението, направено от Microsoft, потребителите на Xbox ще могат да играят три игри безплатно през уикенда. Очаква ви приятен уикенд с приятелите ви.

Microsoft предлага още една нова възможност за потребителите на Xbox One и Xbox Series за уикенда. Три игри ще бъдат безплатни за игра на Xbox през уикенда . Подробности са тук. 

Кои три игри ще могат да се играят безплатно на Xbox?

Прочети Още: Седмо наказание за поставяне на антена Starlink на автомобилен преден капак

Според изявлението, направено на Xbox Wire  , абонатите на Xbox Live Gold или Xbox Game Pass Ultimate ще могат да играят For Honor, Super Monkey Ball: Banana Blitz HD и The Survivalists на Xbox One и Xbox Series . Тази възможност ще изтече в понеделник, 19 юли 2021 г. в 10:00 ч . CEST . 

За CESTcest igra xbox

След природно бедствие, докато воините се бият един срещу друг за ресурси и територия, военачалникът Аполион вярва, че членовете на общността на рицарите, викингите и самураите са отслабнали и се опитват да започнат ера на тотална война, като играят игри.  

В този контекст, докато работата по приемствеността на конфликта между общностите продължава, перспективите на героите във всяка общност ще се появяват, когато събитията се оформят, започват войни и се създават програми.

For Honor предлага както основен режим на кампания, така и режим на мултиплейър, който предлага различни видове геймплей като Dominion, Brawl, Duel, Ranked Duel, Skirmish, Elimination Tribute и Breach. В режима на основния сценарий имате възможност да овладеете господството на вашия герой, докато следвате определена история. 

Super Monkey Ball: Banana Blitz HD sega igri xbox

Super Monkey Ball: Banana Blitz HD, разработена и публикувана от SEGA, е игра, която се развива във фантастичен свят, където можете да се биете на повече от сто извити и изкривени нива. Вашата цел ще бъде да изиграете една от любимите маймуни и да вземете вашите банани от извънземния крал на пиратите капитан Крабучин. 

В играта, където можете да играете и със Sonic the Blue Hedgehog, ако завършите нивата бързо, ще бъде възможно да отключите заключени елитни костюми за всички маймуни в основната игра. 

Super Monkey Ball: Banana Blitz HD, който се предлага за продажба с обновено оформление на контрола, актуализирана графика и много други, предлага режими Time Attack и Decathlon, както и възможност да предизвикате приятелите си. 

Оцеляващите (Survivalists)

survivalists

The Survivalists, кооперативна приключенска игра, създадена във Вселената на Ескапистите, е игра, разработена и публикувана от Team17. В The Survivalists, където се събуждате на плажа на мистериозен остров, ще се опитате да оцелеете с приятеля си срещу враговете на острова, като изследвате, ловите, строите, занаятите и дори обучавате маймуни. 

Ако решите да надстроите до пълни версии, след като изпробвате тези игри, ще можете да се възползвате от намалени продажби. Survivalists ще се продават за 28 TL с 60% отстъпка през следващите три дни и Super Monkey Ball: Banan Blitz HD за 149,50 TL с 50% отстъпка за следващите шест дни. В случай на покупка целият запазен напредък и всички отключени постижения също ще бъдат прехвърлени изцяло. 

Подобни публикации

  1. Характеристиките и цената на Asus ROG Ally Passes Ally X
  2. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
  3. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
  4. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
  5. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.