До края на седмицата три игри ще могат да се играят на Xbox

С съобщението, направено от Microsoft, потребителите на Xbox ще могат да играят три игри безплатно през уикенда. Очаква ви приятен уикенд с приятелите ви.

Microsoft предлага още една нова възможност за потребителите на Xbox One и Xbox Series за уикенда. Три игри ще бъдат безплатни за игра на Xbox през уикенда . Подробности са тук. 

Кои три игри ще могат да се играят безплатно на Xbox?

Прочети Още: Седмо наказание за поставяне на антена Starlink на автомобилен преден капак

Според изявлението, направено на Xbox Wire  , абонатите на Xbox Live Gold или Xbox Game Pass Ultimate ще могат да играят For Honor, Super Monkey Ball: Banana Blitz HD и The Survivalists на Xbox One и Xbox Series . Тази възможност ще изтече в понеделник, 19 юли 2021 г. в 10:00 ч . CEST . 

За CESTcest igra xbox

След природно бедствие, докато воините се бият един срещу друг за ресурси и територия, военачалникът Аполион вярва, че членовете на общността на рицарите, викингите и самураите са отслабнали и се опитват да започнат ера на тотална война, като играят игри.  

В този контекст, докато работата по приемствеността на конфликта между общностите продължава, перспективите на героите във всяка общност ще се появяват, когато събитията се оформят, започват войни и се създават програми.

For Honor предлага както основен режим на кампания, така и режим на мултиплейър, който предлага различни видове геймплей като Dominion, Brawl, Duel, Ranked Duel, Skirmish, Elimination Tribute и Breach. В режима на основния сценарий имате възможност да овладеете господството на вашия герой, докато следвате определена история. 

Super Monkey Ball: Banana Blitz HD sega igri xbox

Super Monkey Ball: Banana Blitz HD, разработена и публикувана от SEGA, е игра, която се развива във фантастичен свят, където можете да се биете на повече от сто извити и изкривени нива. Вашата цел ще бъде да изиграете една от любимите маймуни и да вземете вашите банани от извънземния крал на пиратите капитан Крабучин. 

В играта, където можете да играете и със Sonic the Blue Hedgehog, ако завършите нивата бързо, ще бъде възможно да отключите заключени елитни костюми за всички маймуни в основната игра. 

Super Monkey Ball: Banana Blitz HD, който се предлага за продажба с обновено оформление на контрола, актуализирана графика и много други, предлага режими Time Attack и Decathlon, както и възможност да предизвикате приятелите си. 

Оцеляващите (Survivalists)

survivalists

The Survivalists, кооперативна приключенска игра, създадена във Вселената на Ескапистите, е игра, разработена и публикувана от Team17. В The Survivalists, където се събуждате на плажа на мистериозен остров, ще се опитате да оцелеете с приятеля си срещу враговете на острова, като изследвате, ловите, строите, занаятите и дори обучавате маймуни. 

Ако решите да надстроите до пълни версии, след като изпробвате тези игри, ще можете да се възползвате от намалени продажби. Survivalists ще се продават за 28 TL с 60% отстъпка през следващите три дни и Super Monkey Ball: Banan Blitz HD за 149,50 TL с 50% отстъпка за следващите шест дни. В случай на покупка целият запазен напредък и всички отключени постижения също ще бъдат прехвърлени изцяло. 

Подобни публикации

  1. Какво е Valorant VP и как да го получите?
  2. Какво е League of Legends (LoL) RP, как да го получите?
  3. Затваря ли се Google Stadia?
  4. Идеята на Open World Concept Terminator Game
  5. Starlink вече може да се използва в ботове

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.