Кога ще бъде пуснат сгъваемият iPhone на Apple?iphone sgavaem

Фактът, че Apple все още не е направила пробив в сгъваемите технологични устройства, повишава очакванията. Кога Apple ще направи първия пробив?

От известно време циркулират слухове, че Apple работи върху сгъваем iPhone и по-специално Samsung се позовава на изоставането на Apple в това отношение в своите реклами, които се подиграват на Apple. Разбира се, въпреки че тези две компании се карат помежду си в сферата на рекламата, те са в контакт по много въпроси в сектора.

Прочети Още: Кога ще започне разпродажбата Черен петък 2022 г.?

По ирония на съдбата, първата информация за това кога ще бъде пуснат сгъваемият iPhone на Apple дойде от фронта на Samsung. Apple все още не е стъпила на пазара на сгъваеми технологии с нито едно от своите устройства, но според този нов доклад компанията може да влезе със сгъваем iPad, iPhone или MacBook през следващите години.

Отделът за мобилни изживявания на Samsung се срещна с доставчици и според TheElec, Samsung се чувства оптимистично настроен към пазара на сгъваеми устройства.apple sgavaem

Apple може да навлезе в сгъваемата индустрия през 2024 г

Представители на Samsung Mobile Experience Branch вярват, че Apple ще обяви първото си сгъваемо устройство до 2024 г., но смятат, че това първо сгъваемо устройство няма да бъде iPhone. Представители на Samsung твърдят, че Apple първо ще навлезе в сектора на сгъваемите устройства със сгъваем iPad или MacBook, а след това ще се концентрират върху сгъваемия iPhone с опита, който ще натрупат.

Изглежда вероятно това да се случи, защото предишните ходове на Apple в иновативните технологии са в съответствие с това твърдение. Това означава, че можем да видим сгъваеми iPhone най-рано през 2025 г.

И така, какво мислите за сгъваемите телефони? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Dacia Duster ще смени името си!
  2. Филтърът за стареене в реално време става популярен в TikTok
  3. Как да увелича снимката на профила в Discord?
  4. Как да конвертирате MOV файлове в MP4?
  5. Honor Magic 6 Pro със 160 MP перископна камера Характеристики, цена и дата на пускане

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.