Microsoft ще продължи подкрепата си за Украйна през 2023 гmicrosoft podkrepa

Microsoft обяви, че ще продължи да предоставя безплатни услуги и техническа поддръжка на Украйна през 2023 г. Ето подробностите!

Microsoft , в изявление, направено онзи ден, каза, че ще продължи безплатната си технологична поддръжка за Украйна през 2023 г., докато руската окупация на страната продължава.

Microsoft каза, че ще предостави около 100 милиона долара допълнителна технологична помощ и ще увеличи общата си подкрепа за Украйна от февруари, когато започна кризата, до над 400 милиона долара.

Разгледай Още: Кога ще бъде пуснат сгъваемият iPhone на Apple?

Президентът на Microsoft Брад Смит каза в публикация в блог, че подкрепата на компанията ще гарантира, че правителствените агенции, критичната инфраструктура и други индустрии в Украйна могат да продължат да управляват своите цифрови инфраструктури и да обслужват гражданите чрез Microsoft Cloud.

Microsoft предоставя специална киберсигурност на Украйна

Според западни изследователи по сигурността и високопоставени правителствени служители Украйна е била обект на множество кибератаки от Русия от началото на конфликта в края на февруари. Редица компании в Европа и Северна Америка се мобилизираха, за да предложат помощ на украинските власти и народ.

По-рано през юни Microsoft съобщи, че прави значителни съкращения на своя бизнес и услуги в Русия. Компанията подкрепя Украйна с критична защита на киберсигурността от началото на войната .

Подобни публикации

  1. Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решение
  2. 3-месечна безплатна кампания за Spotify Premium стартира!
  3. Нова функция за изкуствен интелект идва в Google Chrome
  4. Характеристики, цена и дата на пускане на Xiaomi Redmi K70 Series
  5. Разработен е плъгин за ускоряване на рекламите в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.