Предстоят шокиращи твърдения за TikToktiktok shte se zatvori li

Предстоят шокиращи твърдения за TikTok: Ще бъде ли затворено напълно приложението?

Някои източници казват, че компанията майка на TikTok, ByteDance, обмисля да затвори приложението изцяло, вместо да го продава. Така че това вярно ли е? Ето подробностите! Дискусиите за спирането на TikTok, които продължават от месеци, не стихват. Според последната информация, която получихме, говорихме законопроектът относно TikTok да бъде препратен на Джо Байдън за подпис.

Единствената възможност на TikTok да избегне забраната в САЩ беше ByteDance да продаде приложението. Въпреки това, според някои надеждни източници, ByteDance изглежда предпочита да затвори TikTok директно в САЩ, вместо да го продава.tiktok bytedance

Какъв ще е краят на пътя за TikTok?

TikTok, който е собственост на ByteDance и от месеци е изправен пред заплахата да бъде забранен в САЩ , ще използва всичките си законови права, за да се бори със забраните в магазините за приложения в страната. Твърди се обаче, че когато всички законови права бъдат изчерпани, ще бъде предпочетено напълно да се затвори платформата, вместо да се продава.

Според източници, близки до компанията, въпреки че TikTok е едно от най-популярните приложения в света, то не носи голяма печалба на компанията. Въпреки това изглежда по-разумно компанията да затвори приложението, което е базирано в Китай, вместо да го продаде на американска компания или нейните основни конкуренти.

Неназовани източници казват, че това решение ще бъде от полза за ByteDance повече. Тъй като се казва, че може да продължи по пътя си без ограничение на приложението и без да се налага да се отказва от основния си алгоритъм.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Android казват, че GIF файловете от iPhone са повредени
  2. YouTube с нова функция Супер чат
  3. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  4. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  5. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.