Сила на звука и бутоните за захранване се променят на iPhone 15 Proiphone 15 pro

Физическата сила на звука и бутоните за захранване се променят на iPhone 15 Pro
Apple се готви да направи значителна промяна в iPhone 15 Pro. Ето решението за новия физически обем и бутон за захранване!

Анализаторът Минг-Чи Куо написа в туит, забелязан от MacRumors, че следващото поколение модели на iPhone 15 Pro могат да заменят физическите клавиши за сила на звука и захранване по начини, които приемат твърдотелна форма, която използва тактилна обратна връзка.

Разгледай Още: Характеристика и Функции на Nokia G60 5G

Дизайнът ще бъде подобен на нефизическия Home бутон на iPhone 7, който използва Taptic Engine , за да симулира натискане на клавиш с вибрации. Може също да е подобно на тракпадовете на Mac, които не се движат, а симулират щраквания, използвайки подобна хаптична технология.

Apple реши да обнови физическите клавиши за сила на звука и захранване

Извършването на тази промяна ще изисква допълнителен Taptic Engine спрямо това, което в момента е налично за настоящите модели iPhone. Куо използва следните изявления в нишка от туитове:

„Ще има Taptic Engine от вътрешната лява и дясна страна, за да осигури обратна връзка, за да накара потребителите да се чувстват така, сякаш натискат физически клавиши. Поради тази промяна в дизайна, броят на Taptic Engines, използвани във всеки iPhone, ще се увеличи от сегашния до три.“

По принцип тази промяна ще се състои в подновяване на физическите клавиши за сила на звука и захранване от едната страна на телефоните, за да приемат твърдо състояние, подобно на бутона Home на iPhone 7 .

Куо каза, че безключовият дизайн и преминаването към USB-C ще бъдат две от големите промени за следващите модели iPhone Pro. Въпреки че Куо обикновено е прав за тези неща, моделите iPhone 15 са все още след една година, така че много неща могат да се променят междувременно.

Подобни публикации

  1. Характеристикa на Samsung Galaxy Z Fold 6
  2. Характеристики и цена на OnePlus Watch 2
  3. Телефонът се изключва с пълна батерия
  4. Как да добавя приложения за Android към Windows 11?
  5. Характеристика на Vivo V30 Pro

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.