YouTube разделя видео, кратки видеоклипове и потоци на живо в различни раздели

youtube icon

YouTube най-накрая носи промяната, която потребителите настоятелно искат в платформата. Ето подробностите!

YouTube въвежда промяна, която засяга начина, по който видеоклиповете се показват на неговата платформа. Днес компанията обяви обновения си дизайн, който разделя видео съдържанието на три различни раздела във всички страници на канала. Единият раздел ще бъде достъпен за традиционно дългосрочно видео съдържание на YouTube, другият само за YouTube Shorts, а третият за видеоклипове на живо, включително минали, настоящи и бъдещи потоци на живо.

Разгледай Още: Сила на звука и бутоните за захранване се променят на iPhone 15 Pro

Промените ще позволят на потребителите по-лесно да имат достъп до видовете видеоклипове в YouTube, които искат да гледат. YouTube казва, че е направила тази промяна въз основа на отзивите на потребителите. В съобщение компанията каза, че е чула от зрителите, че когато изследват страницата на канала на създател, те искат да отидат до типовете съдържание, от които са най-интересни, и че обратната връзка е довела до тази промяна.

Вече има отделен раздел за късометражни филми

Иновацията в дизайна също така означава, че съдържанието на Shorts и потоците на живо вече няма да бъдат налични в главния раздел Videos на страницата на канала.

Но за тези, които обичат да гледат Shorts , този обновен дизайн предлага начин YouTube да ги пренасочи към видеоклипове с по-кратка форма. Сега, когато потребителите гледат видеоклипове Shorts в емисията Shorts в основното приложение YouTube, след което отидат в канала на създателя, те ще бъдат изпратени директно в този нов раздел Shorts, за да гледат повече Shorts съдържание.

YouTube казва, че обновеният дизайн ще бъде достъпен от днес и ще бъде пуснат за всички потребители на всички устройства през следващите седмици.

Подобни публикации

  1. Уникална функция пристигнаха в Telegram
  2. Как да добавите приятел в Discord?
  3. Как да изчистите кеша само на един сайт в Google Chrome?
  4. Премахнато изискване за самолетен режим при полети!
  5. Актуализацията на Android 13 пристигна за смарт телевизори

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.