Skype алтернативни програмиskype podobni programi

Skype алтернативни програми

Кои програми да използвате като алтернатива на Skype? В тази статия сме изброили успешните услуги един от друг. Ето списъка с приложения, подобни на Skype!

Какво представляват алтернативните програми на Skype ? Отговорът на този въпрос е много любопитен за много хора, които искат да използват различна програма вместо успешната услуга за съобщения и видео разговори Skype. Има няколко успешни услуги в списъка, който подготвихме.

Едно от първите приложения, които идват на ум, когато става въпрос за услуга за видео разговори, е Skype. Приложението Skype, което беше много популярно за известен период, днес е предпочитано от много хора. Може да не искате да продължите да използвате услугата, която ви позволява да общувате с други хора, по каквато и да е причина.

Ако търсите приложения в стил Skype, разбира се, има различни алтернативи. В тази статия сме подготвили списък с приложения като Skype. Сортирахме. Можете да разгледате уебсайта, който сме подготвили, и да започнете да използвате услуга, която харесвате.

Списък с алтернативни програми на Skype

 • WhatsApp
 • Discord
 • Jami
 • Zoom
 • WeChat
 • Line
 • Viber
 • Slack
 • Facebook Messenger
 • Telegram
 • Signal

По-горе е списъкът с приложения, подобни на Skype. Можете да видите какво предлагат услугите в списъка по-долу. Освен това, ако се чудите за приложенията, които консумират най-много батерия, можете също да разгледате списъка с приложения, които консумират най-много батерия.

WhatsApp
WhatsApp е едно от най-популярните приложения за съобщения в света. Благодарение на услугата, която привлича вниманието със своята технология за криптиране от край до край, можете да провеждате групов чат, да изпращате съобщения с други потребители и да имате видео и гласова комуникация. Приложението, което има инструменти като анимирани стикери и GIF файлове, има модерен интерфейс.

Чрез приложението можете да изпращате снимки, видеоклипове или документи. WhatsApp, който също ви позволява да правите проучвания, има уеб и настолни версии, както и мобилни версии. Ако се чудите на какъв софтуерен език е разработено приложението, можете също да прегледате статията, в която отговорихме на въпроса кой език за програмиране използва WhatsApp.

Разгледай Още: Основателят на Alibaba Джак Ма избяга от Китай!

Discord
Discord, който започна да служи през 2015 г., днес има огромна популярност по целия свят. Discord, който е предпочитан от милиони хора, предлага гласови и видео разговори, както и съобщения. Услугата, която привлича вниманието с модерния си интерфейс, има Linux, Mac, Windows, Android, iOS и уеб версии.

Можете да създадете свой собствен сървър или да се присъедините към сървъри, създадени от други потребители чрез Услугата. Discord също има ботове, които извършват различни дейности. Можете да разгледате статията, в която отговорихме на въпроса как да добавяме ботове в Discord и да научите как се извършва процесът.

Jami
Можете да комуникирате с вашите приятели или семейство чрез Jami, който предлага сигурна комуникация благодарение на технологията за криптиране от край до край. В Jami, което е в списъка на Skype-подобните приложения, имате възможност да правите текстови съобщения, както и гласови и видео разговори. Предлагайки изживяване без реклами, услугата има функция за споделяне на екрана.

Zoom
Услугата за видеоконференции Zoom придоби голяма популярност по света, особено по време на епидемията от новия тип коронавирус. Можете лесно да общувате с други потребители чрез услугата, предпочитана от милиони хора. Ако искате да имате подробна информация за услугата , можете да прегледате статията, в която отговорихме на въпросите какво е Zoom и как да го използвате.

WeChat
WeChat, който стартира през 2011 г., е сред приложенията, подобни на Skype. Услугата, която се използва от голям брой хора, има различни функции, включително изпращане на местоположение, споделяне на стикери. Можете да комуникирате чрез приложението или чрез съобщения, или чрез глас и видео.

LINE
Приложението LINE, което работи много успешно както на настолни, така и на мобилни платформи, включва основни функции като видео разговори, гласови разговори и текстови съобщения. Приложението, което предлага и стикери, които ще направят вашите чатове по-забавни, е много лесно за използване.

Viber
Друга класическа алтернатива, Viber има стандартни функции като групови чатове с до 250 души, видео разговори с до 50 души и стикери. Имайки удобен за потребителя интерфейс, услугата поддържа технология за криптиране от край до край, която прави комуникацията сигурна.

Приложението, което е предпочитано от много хора по света, има и функции за реагиране на съобщения и самоизтриване на съобщения. Съобщенията, които изпращате, избирайки една от опциите 10 секунди, 1 минута и 1 ден, се губят автоматично след изтичане на определеното време.

Slack
Благодарение на Slack, който произлиза от инициалите на Searchable Log of All Conversation and Knowledge, можете да комуникирате с вашия екип по много практичен начин. Ако искате да имате подробна информация за услугата, която има успешен интерфейс и по този начин предлага лесно използване , можете да прегледате статията, в която отговорихме на въпросите какво е Slack и как да го използвате.

Facebook Messenger
Алтернативата на Skype Facebook Messenger ви позволява да общувате с хора, които са добавени към вашия акаунт във Facebook, една от най-популярните социални медийни платформи в света. В допълнение към съобщенията можете също да общувате с вашите приятели или семейство чрез видео и аудио. В приложението има и филтри за лица, които включват различни теми.

Telegram
Telegram, който постигна голям успех, поддържайки популярността си по целия свят от години, предлага гласови и видео разговори, както и съобщения. Приложението, което има лесен за използване интерфейс, има функции като анимирани стикери и теми, както и функция, наречена Тайни чатове.

Signal
Отличаващ се с над 100 милиона изтегляния, Signal е приложение за незабавни съобщения с отворен код. Благодарение на технологията за криптиране от край до край, услугата предлага сигурна комуникационна среда.В допълнение към съобщенията с други потребители можете също да осъществявате видео или гласови разговори. Услугата има функции като изпращане на GIF файлове, снимки, видеоклипове и местоположения.

В тази статия сме подготвили списък с алтернативни програми на Skype. И така, кое според вас е най-успешното приложение, което може да се използва вместо Skype? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
 2. WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живо
 3. Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!
 4. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
 5. Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.